Over ons

Slaaptipsvoorbabys.nl informeert over het slaapgedrag van baby's en peuters met als doel om meer nacht(rust) te creëren.

Informeren doen wij gratis via de artikelen op deze website en social media. Daarnaast bieden wij betaalde producten en diensten aan zoals digitale slaapgidsen, webinars, telefonische consults en coachingstrajecten.

Kinderslaapcoaches


Myrthe Stapper (31) is naast gecertificeerd kinderslaapcoach en oprichter van slaaptipsvoorbabys.nl ook moeder van dochter Julia. Julia was - en is- Myrthe's inspiratiebron om zich te verdiepen in het slaapgedrag van baby's.

Fenna Plomp (29) is naast gecertificeerd kinderslaapcoach trotse moeder van tweeling Cas en Sef. Als mama van een tweeling weet Fenna als geen ander hoe het voelt om een langdurig slaaptekort te hebben.

Maxime Post (32) is naast gecertificeerd kinderslaapcoach moeder van dochter Amélie. Maxime woont met haar gezin in Kenia, vanuit daar doet zij alle consults en coachingstrajecten.

Anne van der Zee (33) is naast gecertificeerd kinderslaapcoach moeder van zoon Luc. Inmiddels slaapt Luc als een roos maar dat is weleens anders geweest. Juist deze ervaring heeft Anne geïnspireerd om andere ouders te helpen.

Slaaptipsvoorbabys

Waarom slaapt de ene baby als een roos terwijl de andere baby de hele nacht wakker ligt? En hoe kan het dat een peuter die voorheen altijd goed sliep opeens een nachtbraker is geworden? Is dit een kwestie van geluk? Of spelen er andere factoren mee? Dit vroeg oprichter Myrthe zichzelf af tijdens haar eigen zwangerschap. Het verbaasde haar hoe weinig informatie er wordt gedeeld over het slaapgedrag van baby's. Dit terwijl er inmiddels zoveel over bekend is. Bovendien is het krijgen van voldoende slaap enorm belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid, voor zowel kinderen als de ouders. Inmiddels is slaaptipsvoorbabys.nl een gevestigde naam die informeert over het slaapgedrag van baby's en peuters met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Informeren doen wij gratis via de artikelen op de website, onze gratis slaapgids en door content op social media te delen. Daarnaast bieden wij betaalde diensten aan in de vorm van telefonische consults, coachingstrajecten webinars en digitale slaapgidsen. Ook verkopen wij inmiddels (slaap)producten via onze shop.

Volg ons op social media voor dagelijks tips en adviezen

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bankcontact
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
GRATIS SLAAPGIDS