9.5/10 - 2602 reviews
Volg ons
Download de gratis slaapgids

Met onze digitale slaapgidsen en masterclasses kun je direct zelf aan de slag met het slaapprobleem van jouw kind. Direct na aankoop in je e-mail.

Digitale slaapgids – De eerste 16 weken

Digitale slaapgids – De eerste 16 weken

Deze slaapgids is speciaal voor (aanstaande) ouders die zich willen informeren over het slaapgedrag van baby's in de eerste 16 weken na de geboorte.

 20,00
Slaapgids bestellen
Digitale slaapgids – Early birds

Digitale slaapgids – Early birds

Deze slaapgids is speciaal voor ouders van vroege vogels. Vroege vogels zijn kinderen tussen de 6 maanden en 4 jaar die elke ochtend ver voor 06:00 wakker worden.

 12,50
Slaapgids bestellen
Bestseller Digitale slaapgids – Voorbeeldroutines 0-4 jaar

Digitale slaapgids – Voorbeeldroutines 0-4 jaar

Deze slaapgids is met meer dan 20.000 verkochte exemplaren onze bestseller en bevat voorbeeldoutines per maand op het gebied van slaap en voedingen.

 14,50
Slaapgids bestellen
Gratis digitale slaapgids

Gratis digitale slaapgids

Deze digitale slaapgids is gratis en voor ouders die de eerste stap willen zetten naar meer (informatie over) slaap.

Gratis
Slaapgids bestellen
Het baby slaapboek

Het baby slaapboek

In het baby slaapboek geeft gecertificeerd kinderslaapcoach en oprichter Myrthe op een toegankelijke manier inzicht in het slaapgedrag van baby’s en peuters.

 21,99
Boek bestellen
Masterclass 12 maanden – 2.5 jaar

Masterclass 12 maanden – 2.5 jaar

In deze masterclass krijg je 60 minuten lang middels een opgenomen video informatie over alles op het gebied van slapen, in de leeftijdscategorie 12 maanden - 2.5 jaar.

 30,00
Masterclass bestellen
Masterclass 2.5 t/m 4 jaar

Masterclass 2.5 t/m 4 jaar

In de masterclass 2.5 jaar t/m 4 jaar n krijg je 60 minuten lang middels een opgenomen video informatie over alles op het gebied van slapen, in de leeftijdscategorie 2.5 jaar t/m 4 jaar

 30,00
Masterclass bestellen
Masterclass 4-12 maanden

Masterclass 4-12 maanden

In de masterclass 4-12 maanden krijg je 60 minuten lang middels een opgenomen video informatie over alles op het gebied van slapen, in de leeftijdscategorie 4-12 maanden.

 30,00
Bestellen
Masterclass newborns

Masterclass newborns

In de masterclass newborns krijg je 60 minuten lang middels een opgenomen video informatie over alles op het gebied van slapen, in de eerste 16 weken na de geboorte.

 30,00
Bestellen
Masterclass vroege vogels

Masterclass vroege vogels

In de masterclass vroege vogels  vertelt gecertifieerd kinderslaapcoach Fenna in een bijna 60 minuut durende video alles vroeg wakker worden. De oorzaken en oplossingen van vroeg wakker worden komen aan bod.

 30,00
Masterclass bestellen

Een aantal blije uitgeruste ouders

Meer dan 50.000+ ouders en kinderen geholpen aan meer slaap

Blij met de slaapgids met voorbeeldroutines

Onze zoon van 9 weken kan nu al 9(!) uur achter elkaar slapen. Sowieso door jullie slaapgids met voorbeeldroutines. Echt heel blij mee!

Rebecca - Meppel
10/10

Direct resultaten na het aanschaffen van de slaapgidsen

Toen onze zoon 5 maanden was kregen we wat slaapproblemen. Op advies van vrienden toen een consult geboekt bij slaaptipsvoorbabys.nl. Wat een fijn gesprek hebben wij toen gehad met veel bruikbare en op maat tips. Ook de slaapgidsen kan ik aan iedereen aanraden, het geeft zoveel inzicht en duidelijkheid en wij zagen direct resultaten. DANK

Marleen - Ruurlo
8/10

Door de slaapgids direct resultaat

Ons zoontje van 10 maanden sliep nog steeds niet door, hij wilde nog steeds een fles om 11uur en om 4uur. Na een gesprek en een paar kleine aanpassingen in zijn slaap schema overdag sliep hij meteen door. Als we dit toch eerder hadden geweten...dankjulliewel!

Dian - Antwerpen
10/10

Duidelijke gids met routines, geeft ons en onze zoon meer houvast!

We waren een beetje zoekende naar een ritme voor onze zoon, dat hebben we met deze gids gevonden! Hij slaapt nu steeds vaker een nachtje door :-)

Tess - Eibergen
8/10

Duidelijke info zonder teveel tekst

Ik ben eeg blij met jullie tips en schema’s. Het is duidelijk en niet te lang geschreven. Makkelijk om bij de hand te houden en geeft vertrouwen om ermee aan de slag te gaan met je kindje! Ik vind het alleen wel erg prijzig.. maar slaap is ook we wat waard he!

Joy - Amsterdam
8/10

Early bird slaapgids werkt!

In alle eerlijkheid was ik in eerste instantie wat teleurgesteld over de inhoud van de gids, ik had veel meer pagina's verwacht. Echter, de dingen die er in staan slaan (blijkbaar) de spijker op zijn kop want sinds het toepassen van wat tips (vooral eerder naar bed!) voor onze dochter van 2 slaapt ze "uit" tot een uur of 07:00. En na maanden lang de ochtend te beginnen om 4/5uur voelt dat als een verademing.

Imanuelle - Rotterdam
9/10

Ontvang persoonlijke slaaptips

Schrijf je in en ontvang slaaptips die passen bij de leeftijd van jouw kind!

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
© 2024 Slaaptipsvoorbabys B.V. - KvK: 81783671

Meer nachtrust met onze GRATIS slaapgids

Ontvang direct de gids met gratis slaaptips
9.4/10 - 1477 beoordelingen
Hidden