Attentie voor al onze trouwe bezoekers: De website is vernieuwd!
9.4/10
Volg ons
Download de gratis slaapgids

De slaapgids – voorbeeldroutines 0 t/m 4 jaar is met meer dan 20.000(!) verkochte exemplaren onze bestseller.

Het is een digitale gids voor (aanstaande) ouders die graag een routine willen creëren en/of die benieuwd zijn of hun kind niet teveel of te weinig slaapt krijgt. De routines in deze gids houden rekening met het gemiddeld aantal slaapuren per maand dat je kind nodig heeft, met de gemiddelde wakkertijd én met de biologische klok van je kind.
Deze gids bevat alleen voorbeeldroutines. Er staat dus verder geen informatie over hoe je je kind kunt leren om zelfstandig in slaap te vallen.

Deze slaapgids kan een mooie combinatie zijn met één van onze leeftijdsgidsen.

Deze slaapgids telt 30 pagina’s en is in het Nederlands geschreven.
Het is een digitaal PDF bestand welke je na betaling direct in je mailbox ontvangt.

Persoonlijke hulp nodig?

Toch op zoek naar persoonlijk advies? Wij bieden slaapconsults en slaaptrajecten aan waarbij je persoonlijk en op maat advies krijgt van een gecertificeerd kinderslaapcoach.

diensten
Bestseller
Digitale slaapgids – Voorbeeldroutines 0-4 jaar

Persoonlijke hulp nodig?

Toch op zoek naar persoonlijk advies? Wij bieden slaapconsults en slaaptrajecten aan waarbij je persoonlijk en op maat advies krijgt van een gecertificeerd kinderslaapcoach.

diensten
Shirley uit Bodegraven

Door de slaapgids zijn wij van de hazeslaapjes overdag af, en worden er nu echt geslapen overdag, meer ritme fijn voor ons allemaal dankzij de slaapgids!

8/10
Bekijk alle reviews

Een aantal blije uitgeruste ouders

Meer dan 10.000+ ouders en kinderen geholpen aan meer slaap

Aanrader

Wij gaan jullie aanbevelen aan iedereen met slechts slapers! Na ons consult sliep Abel na drie nachten volledig door. Zonder voeding en zonder huilen. Het is nu twee weken geleden dat ons consult is geweest en ik heb mijn energie overdag weer terug.

Claudia - Uithoorn
10/10

Aanrader. MET slaap is voor iedereen het leven leuker:)

Wat waren we moe! Onze baby van 6 maanden wilde maar niet slapen 's nachts. Maar zoveel boeken over slapen...Zoveel artikelen... Zoveel informatie, die elkaar soms zelfs lijkt tegen te spreken?! Wij hadden behoefte iemand 1 op 1 te spreken met kennis en ervaring, die weet wat wel en niet werkt en ons concrete handvatten kon geven. Die ons gewoon even kon vertellen hoe het aan te pakken. En dat was precies wat Maxime van slaaptipsvoorbabys.nl ons aanreikte. Een duidelijk plan van aanpak, ruimte voor vragen en tips om het plan aan te scherpen of te tweaken waar het niet uitpakte zoals verwacht, en daarbij een betrokken houding. Ik had na het consult direct vertrouwen, en er was resultaat: onze zoon heeft geleerd dat het ok en veilig is als hij wakker wordt, en leert zichzelf steeds beter te kalmeren en zelf weer in te slapen. Hij slaapt een groot gedeelte van de nachten door tot 6 uur, en het is vast een kwestie van tijd tot dit nog ietsje later wordt.

Charlotte - Amsterdam
9/10

100% de moeite waard!

Nog steeds zó blij en dankbaar dat we jullie hebben ingeschakeld. Vanaf zaterdag slaapt onze dochter van 1.5 weer minder goed in. Ik grijp dus weer terug naar de adviezen die we al een tijd geleden hebben gekregen en het gaat echt per dag beter. Jullie zijn de beste!

Murelle - Groningen
10/10

Advies dat direct toepasbaar is en werkt!

Marlies heeft ons ontzettend fijn geholpen! Onze zoon werd telkens erg vroeg wakker en dankzij het finetunen van zijn schema slaapt hij nu weer door t/m circa 06.45 uur. Superblij mee!

Kim - Loosdrecht
10/10

Advies op maat!

Heel fijn geholpen, na het telefonisch consult ontvang je tips op maat echt passend bij jou situatie. Veel tips, theorie en de slaapgids met voorbeeldroutine helpen ons enorm. Ons zoontje van inmiddels 8 maanden heeft al vanaf 4 maanden een top ritme! En slaapt vanaf 7 maanden door van ca 19u tot 7u. Ook fijn dat in de voorbeeld routine de momenten voor voeding zijn meegenomen!

Cynthia - Nootdorp
10/10

1 huis, 3 blije mensen

Na ons telefonisch consult zijn wij meteen aan de slag gegaan met de tips van Fenna. Met resultaat! Na een dag of 3 sliep Sam (13 maanden) weer wat nachten door. Ook overdag gaat het nu veel beter. We zijn heel blij dat we deze stap gemaakt hebben! Wat een paar fantastische tips al niet kunnen doen.

Daniëlle - Haarlem
10/10

Ontvang persoonlijke slaaptips

Schrijf je in en ontvang slaaptips die passen bij de leeftijd van jouw kind!

DD dash MM dash JJJJ
© 2022 Slaaptipsvoorbabys B.V. - KvK: 81783671