Ervaringen

Met onze slaapgidsen, coachingstrajecten, webinars en telefonische consults hebben wij inmiddels al duizenden ouders geholpen om het slaapprobleem van hun kind op te lossen. Hier vind je een greep uit andermans ervaringen, op onze Facebook- en Instagrampagna vind je er nog veel meer.

 
10

De juiste tips die we nodig hadden

Ons dochtertje van 16 maanden sliep maar niet door ‘s nachts en wilde alleen maar met de borst in slaap vallen. Na zelf wat dingen geprobeerd te hebben werd het er niet beter op en toen toch een consult geboekt bij slaaptips voor babys. We kregen wat tips en richtlijnen hoe we het t beste konden aanpakken om haar zelf in slaap te laten vallen, wat heel fijn was want we wisten precies wat we aan het doen waren. De eerste drie dagen waren echt pittig maar daarna sliep ze echt door! Na een week ging het naar bed gaan ook makkelijker. We hebben nu veel meer rust en hebben onze avond terug! Dankjewel Fenna voor de tips! Ik raad het iedereen aan!
- Eindhoven - 16 juni 2021
10

Geweldige begeleiding met supersnel resultaat.

Eigenlijk hadden we geen uur nodig voor een goed plan. Het was fijn om handvatten te krijgen hoe het slaapprobleem van onze dochter van 9 maanden aan te pakken. We hebben 2 avonden even ons best moeten doen en vanaf toen ging het eigenlijk top. We hebben nu een vast ritme en weten wat we moeten doen als onze dochter het moeilijk heeft. Dit kunnen we ook in de toekomst gebruiken als dit nodig blijkt te zijn. Wij hebben een vrolijke, uitgeruste dochter en zijn zelf ook helemaal uitgerust. Wij zijn enorm tevreden.
- Raamsdonksveer - 14 juni 2021
10

binnen 3 dagen sliep mijn dochter van 2j de nacht weer door

Na 3 maanden 's nachts wakker te worden van een ontroostbaar kind dat niet meer wilde slapen, hebben we hulp van Fenna ingeschakend. We zijn gestart met het bijhouden van een slaapdagboek voor een week, daarna heeft Fenna ons in een tele consult richtlijnen en tips gegeven hoe we het slaapschema moesten aanpassen en wat te doen als ze 's nachts wakker werd. Deze tips waren heel goed toe te passen en begonnen direct te werken. Binnen 3 nachten sliep ze de nacht wee door. Echt een wonder!
- Amsterdam - 10 juni 2021
9

Hadden we dit maar eerder gedaan!

Onze dochter van 10 maanden wilde alleen nog maar in ons bed slapen in de nacht. Daarnaast werd ze steeds eerder wakker. Onze dagen begonnen de laatste tijd vaak rond 5 uur half 6. Na 2x een half uurtje met Fenna gebeld te hebben slaapt ze inmiddels van 7 tot half 8 in haar eigen bedje. Met een paar handige tips is het ons en haar gewoon gelukt! Super blij met dit resultaat!
- Eindhoven - 9 juni 2021
10

Na maanden van gebroken nachten weer slapen

Toen onze dochter op 11 maanden oud opeens maand 3 a 4 keer per dag wakker werd en niks leek te helpen hebben we toch maar een telefonisch consult geboekt. Mevrouw viel prima zelf in slaap, maar 's nachts had ze ons altijd nodig. Ik had de waiting approach al een keer half geprobeerd maar toen Maxime ons een duidelijk schema en spelregels gaf gingen we er toch nog één keer voor. Na nacht 3 dacht ik dat ze het niet op ging pakken maar opeens nacht 4 werd ze toch na 2 minuten zelf al stil! Nog steeds word ze 's nachts 1x wakker maar nu kan ze het zelf oplossen. Dankzij een duidelijke routine slaapt ze ook overdag fantastisch.
- Barneveld - 7 juni 2021
10

Fijne ervaring mét resultaat

Er werd zonder vooroordeel naar ons verhaal geluisterd, en omdat Fenna zich op voorhand ingelezen had in de door ons ingevulde vragenlijst konden we direct ingaan op de belangrijke inhoudelijke info. Wij kregen veel bruikbare tips waar wij direct mee aan de slag zijn gegaan, de eerste avond zagen wij direct vooruitgang. Van een onrustig meisje dat alleen bij mama wilde slapen naar de gehele nacht in haar eigen bedje doorslapen, wij zijn verbluft door het resultaat. Fenna heel erg bedankt!
- Horst - 6 juni 2021
10

Echt top!

Na 6 maanden geen nacht meer dan 4 uur achter elkaar geslapen te hebben, slaapt onze zoon door. Zo fijn! Na een half uur was het voor Maxime duidelijk wat er aan de hand was en kwam met een strak plan. Na 3 nachten even doorbijten slaapt onze zoon nu door. Zoals iedereen al beschrijft: als we wisten dat dit het effect was van 1 consult, dan hadden we dit veel eerder gedaan!
- Barneveld - 3 juni 2021
9

t took us only 2 nights to change to the new schedule and control the self sleeping skill.

I want to thank you for your great help with our Son. It took us only 2 nights to change to the new schedule and control the self sleeping skill. We had a phone call with you on Wednesday evening and since Friday we are all sleeping the entire night and it takes me (not only my husband) only 3 minutes to put him in bed. You are amazing. Super bedankt!
- Den Haag - 3 juni 2021
9

Hadden we dit maar veel eerder gedaan

Tijdens een Zoom consult nam Myrthe uitgebreid de tijd voor ons. Direct aan de slag gegaan met alle tips en routines die zij adviseerde. 's nachts was onze zoon van 18 maanden een prima slaper (van 19:00 tot 07:00) maar overdag wilde onze zoon niet slapen wat resulteerde in een continue gevecht en vooral veel tranen. We geloven het bijna niet maar al 1.5 week slaapt onze zoon ook overdag. Zonder gemopper en zonder tranen. Dit ging niet zonder slag of stoot en we hebben echt flink moeten volhouden maar wel met een mooi resultaat. Wij hebben lang getwijfeld om een consult te boeken maar hadden we dit achteraf maar eerder gedaan. Voor wie dit nu leest: Boek een consult, volg de adviezen op; het werkt!
- Brasschaat - 3 juni 2021
8

Wij zijn zo blij!

WIJ ZIJN ZO BLIJ! Hoe vaak wij deze week wel niet tegen elkaar "bizar, ze slaapt", "slaapt ze echt?", "slaapt ze nog?" tegen elkaar hebben gezegd! Alle tips hebben gewerkt en zo snel! De routines geven ook enorm veel rust. We zijn ontzettend blij; Myrthe bedankt!
- Almere - 3 juni 2021
10

Zoveel verschil bij onze zoon van 18 maanden

Na het aanschaffen en opvolgen van de routinegids en early bird gids hebben we -nu twee weken verder- al zoveel verschil gezien bij onze zoon (18 maanden). Hij wordt niet meer om 05:00 wakker en slaapt tot een uur of 06:30. Wat die 1.5uur wel niet met een mens kan doen, heerlijk!
- Marknesse - 3 juni 2021
8

Met veel praktische tips gingen we aan de slag.

Lieve Myrthe; ik wil je bedanken voor het telefonisch consult en vooral voor de tijd die je voor ons genomen hebt. In totaal hebben we ander halfuur aan de telefoon gezeten. Bomvol informatie en vooral met veel praktische tips gingen we aan de slag. Enorm fijn dat we ook af en toe nog even wat vragen op de mail konden zetten. We zijn een paar dagen onderweg en merken nu al enorm verschil.
- Huizen - 3 juni 2021
10

Blij met de slaapgids met voorbeeldroutines

Onze zoon van 9 weken kan nu al 9(!) uur achter elkaar slapen. Sowieso door jullie slaapgids met voorbeeldroutines. Echt heel blij mee!
- Meppel - 3 juni 2021
8

Superblij met de slaapgids

Superblij met de slaapgids met voorbeeldroutines. Het slapen gaat echt veel beter overdag doordat we niet 6 dutjes doen maar maximaal 3.
- Hoogeveen - 3 juni 2021
10

We hadden een klein zetje nodig

Onze zoon Lukas had nog een klein zetje nodig en sinds het telefonisch consult slaapt hij van 19:00 tot 06:00 in zijn eigen kamer. Dank! We gaan iedereen in België over jullie vertellen!
- Leuven - 3 juni 2021
10

Heb echt zoveel aan de routines gehad.

Onze dochter slaapt gewoon al twee dagen door. Wij hebben onze avond (en nacht) weer terug. Huilt niet bij het inslapen en blijft gewoon liggen. Danjulliewel, dankjulliewel! Heb echt zoveel aan de routines gehad. Ik merk dat onze dochter het ook fijn vindt.
- Baarn - 3 juni 2021
8

Routinegids aanrader

Dankzij de routine gids slaapt ons dochtertje nu een stuk langer dan een halfuurtje zoals eerst. We moeten haar nu zelfs regelmatig wakker maken na haar slaapje. Bedankt!
- Bussum - 3 juni 2021
10

Ik raad het iedereen aan.

Toen onze zoon 2.5 maand was miste ik telksens de slaapsignalen. Ik kocht jullie slaapgids met voorbeeldroutines 0 t/m 4 jaar en ben het gewoon gaan proberen. Na twee weken merkte ik al verschil. Inmiddels is onze zoon bijna 5 maanden en hij slaapt echt heel goed! Echt zo ontzettend blij mee. Ik raad het iedereen aan. Ik had niet verwacht dat door zulke "kleine" dingen te veranderen hij zo goed zou gaan slapen. Dankjulliewel!
- Zeewolde - 3 juni 2021
8

Wat een verschil!

Wij zijn nu een week bezig met de slaapgids met voorbeeldroutines en we merken echt al zoveel verschil! Waar we eerst aan het "vechten" waren om onze dochter te laten slapen gaat het nu 8/10 keer gewoon goed. Ze valt zelf in slaap en slaapt best lang. Ook de nachten waren drama en gaan een stuk beter. Echt een vooruitgang! Dank!
- Harderwijk - 3 juni 2021
9

We hebben weer een meisje dat zelf in slaap valt!

Wij hebben een telefonisch consult met Myrthe gehad. Ons dochtertje kwam moeilijk zelf in slaap en werd 's nachts vaak wakker. We volgen de routines al maar besloten toch ook een consult te boeken. Myrthe is toegankelijk en denkt echt met je mee. We hadden dus echt een fijn gesprek. De conclusie was dat we echt op de goede weg waren maar dat we een paar dingen nog net even anders konden aanpakken. Na de tips van Myrthe hebben we weer een meisje dat zelf in slaap valt. Enorm blij mee!
- Dronten - 3 juni 2021
10

Een blije baby

Fantastisch resultaat geboekt na een telefonisch consult. Wij zijn nu twee weken onderweg met de adviezen en de slaapgids met voorbeeldroutines. De hazenslaapjes zijn verdwenen. Saar slaapt gewoon dik 2.5uur overdag achter elkaar en valt makkelijk in slaap. Ook de vroege ochtenden (5uur) zijn verdwenen en ze wordt rond 06:30 wakker. Wat een feest en wat een blije baby.
- Botten - 3 juni 2021
10

Eindelijk een slaapcoach die weet wat ze doet

Onze dochter van ruim 2.5 jaar sliep al haar hele leven bij ons in bed. Wij wilden hier vanaf en hadden al verschillende methodes (en andere slaapcoaches) geprobeerd. Omdat we zulke goede verhalen hoorden over slaaptipsvoorbabys besloten om er nog 1 keer voor te gaan. Na een telefonisch consult met Myrthe kreeg ik weer wat hoop. Praktische adviezen, en een tikkeltje "streng" (maar goed voor mij) besloten we de adviezen op te volgen. We waren bang voor weken amper geen slaap maar het heeft maar 4 pittige nachten gekost. Sindsdien slaapt ze in haar eigen bed op haar eigen kamer. Ze gaat zelfs zonder te huilen in bed liggen. Ze wordt 's nachts nog weleens wakker maar valt altijd weer binnen een paar minuten zelf in slaap. Vandaag moest ik haar zelfs wakker maken omdat ze nog om 07:30 lag te slapen.
- Assen - 3 juni 2021
10

ij had het in zich, wij moesten gewoon zelf iets doorbreken.

Het is een week geleden dat wij een telefonisch consult hebben gehad met Myrthe. Onze zoon heeft vanaf het moment dat wij haar hebben gesproken ELKE nacht geslapen in zijn EIGEN bed. We hadden de bevestiging nodig...Even huilen is echt niet erg. Dit had onze temperamentvolle zoon gewoon echt even nodig en wij ook. Door de methode voelt hij zich niet verlaten en weet hij dat we er zijn. Kind slaapt het beste van ons allemaal nu. Hij had het in zich, wij moesten gewoon zelf iets doorbreken. Myrthe, duizendmaal dank! Ik beveel je aan iedereen aan!
- Kampen - 3 juni 2021
10

Onze nieuwe bijbel

Ons dochtertje (11 weken) sliep overdag erg slecht, waardoor we een prikkelbare en huilerige baby hadden. Sinds de aanschaf van jullie "slaapbijbel" slaapt ze als een roosje en hebben wij een enorm vrolijk meisje. Dank daarvoor
- Utrecht - 3 juni 2021
8

Fijne routine

Dankzij de slaapgids met voorbeeldroutines 0 t/m 4 jaar slaapt onze dochter van 20:00-07:00. Iedereen uitgeruster. Dank!
- Amsterdam - 3 juni 2021
267 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
 
 
 

Volg ons op social media voor dagelijks tips en adviezen

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bankcontact
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
GRATIS SLAAPGIDS