10

Eindelijk geen vroege vogel meer

Onze peuter werd al lange tijd erg vroeg wakker. Samen met Fenna hebben we uitgezocht wat de oorzaak hiervan was. Fenna is heel laagdrempelig bereikbaar en bleef ons begeleiden tot we de juiste slaaptijden hadden gevonden waarmee ze eindelijk weer tot 7.00 slaapt. We hebben ons energieke en vrolijke meisje weer terug!
- Zeist - 19 januari 2021
10

Super goed advies!

Wij zijn inmiddels ruim vier weken verder nadat wij het duidelijke advies van Fenna hebben gekregen. We zijn aan de slag gegaan en zagen al erg snel resultaten. Na een jaar van gebroken slaapt ons zoontje nu door, ligt om 18.30/40 in bed en wordt tussen 06.00 en 07.00 wakker. Tussendoor zaten we nog een paar keer met wat vragen en Fenna reageerde super snel en vriendelijk waardoor we nog meer vertrouwen hadden om door te gaan. We hadden dit veel eerder moeten doen, zo blij met het resultaat!!!!
- Harderwijk - 18 januari 2021
10

Geweldig!

Wij hebben een erg fijn telefonisch gesprek gehad met Fenna. Goede tips gekregen en zijn er meteen mee aan de slag gegaan! De eerste nacht duurde het even voordat de kleine weer in slaap viel. Maar vanaf de tweede nacht sliep hij meteen door. En dat na 14 maanden bijna geen nacht doorgeslapen te hebben. Wij raden het iedereen aan om Fenna als slaapcoach te nemen!
- Spaarndam - 18 januari 2021
10

Geweldig!

Voor onze dochter van 6 maanden hielden wij de slaapgids al aan en hadden we ook de earlybird slaapgids gekocht. Toch sliep onze dochter nog niet door 's nachts en kostte het ook veel tijd om haar overdag in slaap te krijgen. Door een paar tips van Myrthe slaapt ze nu (bijna) alle nachten door tot half 7/7 uur en valt ze overdag ook veel sneller in slaap. De dutjes gaan ook veel beter. Myrthe luisterde goed naar onze wensen en kon ons tips geven voor onze situatie. Ik zou dit iedereen aanraden, want met een paar kleine veranderingen kun je al veel bereiken!
- Borne - 18 januari 2021
10

Na slechts drie dagen was er tegen onze verwachting in een wereld van verschil

Wat heeft het veel voor ons betekent, zo blij en dankbaar voor de verandering die plaatsvond na de hulp van Myrthe! Wij zaten er flink doorheen en met even volhouden (veel korter dan we steeds hadden gedacht) ging Sam beter slapen. Na een dag of drie was Sam al beter en sneller in staat zelf te slapen en na een kleine week sliep hij door! Fantastisch!
- Amsterdam - 12 januari 2021
10

Ik voelde me gehoord en kreeg er weer vertrouwen in!

Tijdens het telefonisch consult merkte ik dat Myrthe zich goed ingelezen had in onze casus. Dit was meteen prettig. Ze legde duidelijk uit waarom (mogelijk) ons zoontje deed, zoals hij deed. Daarna heeft ze ons verschillende tips gegeven die we direct in konden zetten. En ook hierbij legde ze uit waarom ze deze tips gaf en waarvoor die zouden helpen. Na het telefonisch consult heeft ze de tips nog per mail verstuurd naar ons. Zo konden we het makkelijk nog een keer terug lezen. Tijdens het uitvoeren van de tips, voelden wij ons zelfverzekerder. We wisten waarom we het deden zoals we deden en dat gaf ons ook rust. We merkten al snel verschil bij ons zoontje en dat hebben we Myrthe ook laten weten. Myrthe was na het consult nog bereikbaar voor vragen en ervaringen. Heel fijn! Dank je wel voor het fijne telefonisch consult en het vertrouwen dat je ons gaf, en natuurlijk de fijne nachten en slaapjes overdag!
- Bergeijk - 11 januari 2021
10

een wereld van verschil

mijn kleine van 10 maanden slaapt elke nacht door dankzij jullie! ik zit nu ’s avonds ontspannen op de bank en ben daar eeuwig dankbaar voor. dit kon ik mij niet voorstellen na 10 maanden lang vermoeidheid. ik wou dat ik er eerder iets mee had gedaan. jullie hebben mij een andere mindset gegeven over dat huilen nou eenmaal gepaard gaat met een gewoonte afleren en dat het niet altijd zielig is. dit heeft mij enorm geholpen en hierdoor heb ik de kracht gevonden om door te zetten. en binnen 3 dagen al het resultaat bereikt wat ik wilde bereiken. dank!
- deventer - 11 januari 2021
10

Super blij dat we een consult geboekt hebben

Wij hebben met Myrthe telefonisch contact gehad toen onze baby rond de 5,5 maand was. Myrthe heeft aan de hand van onze informatie een aantal tips gegeven. Baby had o.a. een slaapassociatie met melk/borst. Myrthe gaf ons het vertrouwen om de nachtvoeding en avond voeding af te bouwen. Na een paar nachten sliep de baby ‘door’. De baby heeft rond 6 maanden een sprongetje gehad en we merkten dat het slapen wat moeilijker ging(vooral vroeg wakker!) Maar we hebben ons gehouden aan het schema van Myrthe en het ging na 1,5 week weer stuk beter met slapen! Super blij dat we een telefonisch consult geboekt hebben!
- Rotterdam - 11 januari 2021
9

Heel erg blij met concrete tips!

Na lang twijfelen toch een telefonisch consult ingeplant en heel erg blij mee! Fenna gaf ons concrete tips waar we gelijk mee aan de slag konden. We hadden gelijk veel meer structuur/ritme en ze valt nu helemaal uit zichzelf in slaap! Zo fijn. Na een week toch nog wat vragen en de volgende dag al een uitgebreid antwoord waar we verder mee konden. Vannacht heeft ze ook eindelijk een volle nacht doorgeslapen, heerlijk. Meer rust voor ons allemaal.
- Dronten - 11 januari 2021
10

Probleem soepel en snel opgelost!

Efficiënt telefonisch consult met concrete en praktische tips en trucks. Het horen van de achterliggende redenen van gedrag helpt het probleem en de oplossing beter te begrijpen. Binnen een week ging onze dochter van 20 maanden soepel naar bed en sliep de hele nacht door, en wij dus ook! Beter voor ieders humeur. Hadden we eerder moeten doen en is erg aan te raden.
- Amsterdam - 9 januari 2021
10

Veel eerder moeten doen!

Onze dochter, Fien, van 10 maanden had geen ritme in dr slaapjes. Daardoor waren onze dagen compleet ingericht rondom de tijden waarop zij wilden slapen. Heel erg onhandig natuurlijk en eigenlijk ook niet heel slim van ons als ik er nu over nadenk... Elke dut moesten we Fien in slaap helpen en iedere avond konden we om de 30-45 min naar boven als ze weer even wakker was. Eerlijk is eerlijk, ik zag een klein beetje op tegen de training en het huilen wat hiermee gepaard kan gaan. De eerste dag was pittig, maar meteen al de tweede dag was het een wereld van verschil! Myrthe heeft hele heldere en goede tips gegeven hoe we Fien konden helpen én ook onze dag heeft meteen waar wat structuur gekregen. Het vergt even wat discipline, maar we hadden dir echt veel eerder moeten doen. Bedankt Myrthe! Voor de fijne gesprekken en het ‘teruggeven’ van onze avonden.
- Hoogland - 4 januari 2021
10

GE-WEL-DIG!!

Een fijn en professioneel telefonisch consult gehad. Mirthe neemt de tijd om goed naar het probleem te luisteren en komt met erg fijne en goed bruikbare tips. Onze kleine sliep binnen 3 dagen al door en ook nog eens zonder speen. En dat na een paar maanden slecht slapen! Fantastisch en een echte aanrader!
- Groesbeek - 4 januari 2021
10

Eindelijk doorslapen na 17 maanden!

Na 17 maanden gebroken nachten, verkeerde slaapassociaties, vaak en soms ook lang wakker worden 's nachts, slaapt onze zoon van 17 maanden door! We hadden echt vanalles geprobeerd, zelfs al bij een andere slaapcoach. Na lang twijfelen toch een telefonisch consult geboekt en dat was precies wat we nodig bleken te hebben. Er werd goed naar ons geluisterd en we kregen het vertrouwen dat we het konden. Er was nog hoop, al durfden we dat stiekem niet te geloven ;).. Meteen de eerste nacht was het even (een uurtje) doorzetten maar daarna sliep onze zoon vrijwel helemaal door en maakt hij nachten van 18.30u tot 6 a 7 uur. Wat voelen we ons geweldig nu! Ook een hele goede begeleiding gehad daarna nog via email, omdat we toch nog regelmatig wat vragen hadden. Heel fijn dat daar altijd een duidelijk antwoord op kwam.
- Helmond - 4 januari 2021
9

Praktische handvatten die een stok achter de deur bieden

Na ons eerste gesprek met Fenna besloten de nachtvoeding te laten vervallen omdat Hugo (9 maanden) en slaapassociatie had gekregen met de borst. Dit ging heel goed, maar hij had alsnog onze hulp nodig bij het herpakken. Op aanraden van Fenna de wait and approach methode toegepast. Twee pittige nachten maar de resultaten mogen er zijn! Van 2 voedingen in de nacht naar een doorslapende baby van 2230 tot 615. En hierdoor gaan de overdagslaapjes ook veel beter, heen hazeslaapjes meer! Geweldig. Dankjewel Fenna!
- Nieuwveen - 4 januari 2021
8

Slaapgids met voorbeeldroutines gaf ons nieuwe inzichten

Ondanks dat ik mij al veel verdiept had in de slaap van mijn dochter middels verschillende boeken lukte het maar niet om de puntjes op de i te zetten, ze werd namelijk met haar 15maanden nog steeds wakker in de nacht. Door de slaapgids met voorbeeldroutines heb ik gezien dat ze overdag beter op andere momenten kon slapen. Dit toegepast en vrijwel direct merkte ik niet alleen verbetering in de nachten maar ook in de dagen. Ik heb een vrolijker en tevreden meisje!
- Sparnewoude - 2 januari 2021
9

Duidelijk webinar

Afgelopen maandag het webinar 4-8 maanden gevolgd. Duidelijke uitleg, nooit geweten dat het slaapgedrag van baby's zo in elkaar zit. Er werden verschillende slaaptrainingen passend voor die leeftijd verteld en daar zijn wij met succes mee aan de slag gegaan. We zijn er nog niet maar de webinar was een mooie start. Dank!
- Dordrecht - 2 januari 2021
8

Slaapgids met voorbeeldroutines

Hele fijne gids, zonder al te veel poespas, gewoon duidelijke routines die rekening houden met de hoeveelheid slaap. Mijn zoon bleek overdag nog veel te veel te slapen. Door het terugbrengen van de slaap opeens een doorslapende baby, zo simpel kan het dus zijn. Dank Myrthe en team!
- Utrecht - 2 januari 2021
7

Slaapgids 0-16 weken gaf zelfvertrouwen

Heel blij met deze gids, wel een paar spelfoutjes, maar ik begreep dat daar aan gewerkt wordt. Echt heel nuttig, had ik dit maar eerder geweten. Onze zoon slaapt goed door de routines die er in staan.
- Amsterdam - 2 januari 2021
10

Slaapgids heeft ons zoveel meer inzichten gegeven

Op aanraden van het consultatiebureau bij jullie terecht gekomen. Direct een slaapgids aangeschaft (0-16 weken) en enorm veel inzichten gekregen hierdoor. Ook slaapt onze kleine meid een stuk beter. Dank!
- Hoogeveen - 2 januari 2021
8

Inhoudelijk sterk webinar

Ik heb afgelopen maandag het webinar gevolgd en ben enorm geholpen door de informatie die ik daar gekregen heb. Ook fijn dat het webinar naderhand nog terug te lezen is. Dank!
- Amsterdam - 2 januari 2021
9

Routine uit slaapgids werkt zo goed!

Omdat ik nieuwsgierig was hoeveel slaap mijn dochter nodig had, heb ik de gids gekocht. Het aantal uren slaap kwam redelijk overeen met wat ik al deed, alleen de verdeling en indeling van de dutjes was totaal anders. Na twee dagen de routine toe te passen merkte ik al verschil en sindsdien slaapt mijn dochter tot 07:00 in plaats van tot 05:00. Super blij mee en echt een aanrader!
- Abcoude - 2 januari 2021
10

Door de tips uit de slaapgids slaapt mijn zoon beter

Onze zoon van drie maanden werd 's nachts vaak wakker en was een onrustige slaper. Met de tips die ik haalde uit de slaapgids slaapt hij nu heel goed en wordt alleen voor 1 nachtvoeding wakker. Dankjewel!
- Bilthoven - 31 december 2020
10

Ho-ly shit...

Ho-ly shit... Na een telefonisch consult is ons leven echt veranderd. Ik ben weer de persoon die ik was nu ik weer slaap. Myrthe was heel recht voor zijn raap en leek precies aan te voelen wat ik nodig had. Ik wilde perse borstvoeding op verzoek geven maar daardoor gaf ik nog heel vaak voedingen, zowel overdag als 's nachts. Mijn zoon dronk elke keer weinig en ik had de hele tijd een huilende baby aan mij hangen die alleen te troosten was met de borst. Door liefdevolle adviezen van Myrthe ben meer op mezelf gaan vertrouwen. Ook ben ik overgestapt van borstvoeding geven op verzoek naar borstvoeding op "tijd" en dat heeft op alle vlakken wonderen gedaan. Ik en mijn zoon weten waar we aan toe zijn. Ook opa en oma geven aan dat het veel fijner is om op te passen. DANK!
- Baarlo - 31 december 2020
10

Ongelofelijk dat het zo simpel kan zijn

Onze zoon van 8maanden sliep nog steeds niet door en we gaven hem nog een avondfles. Beide waren we ervan overtuigd dat dit niet meer nodig was maar dit was de enige manier om hem te laten slapen. In het telefonisch consult kregen we veel praktische tips die ook echt "op maat" aanvoelden. We zijn direct met de tips aan de slag gegaan en onze zoon slaapt sinds drie weken helemaal door. EN WIJ DUS OOK! Zo fijn en welkom!
- Brussel - 31 december 2020
8

Ik adviseer iedereen een telefonisch consult!

Pfff....hadden we dit maar eerder gedaan! Door alle praktische tips tijdens het consult en nog wat e-mail contact daarna (extra service) hebben wij na maanden weer onze slaap terug. Ook hebben wij het idee dat onze zoon veel blijer en uitgeruster is.
- Den Haag - 31 december 2020
70 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
 
 
 

Volg ons op social media voor dagelijks tips en adviezen

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bankcontact
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
GRATIS SLAAPGIDS