Ervaringen

Met onze slaapgidsen, coachingstrajecten, webinars en telefonische consults hebben wij inmiddels al duizenden ouders geholpen om het slaapprobleem van hun kind op te lossen. Hier vind je een greep uit andermans ervaringen, op onze Facebook- en Instagrampagna vind je er nog veel meer.

 
9

Onze zoon slaapt eindelijk goed!

Na lang twijfelen een telefonisch consult geboekt, omdat onze zoon al bijna 2 maanden tussen ons in sliep en overdag hooguit 2x 45 minuten sliep. Zo blij met deze keuze geweest. Goeie tips en adviezen gekregen van Frouke, waar we mee aan de slag konden. Na twee weken hebben we eindelijk een goed slapende zoon overdag en ‘s nachts, wat een genot. Nu pas merken we weer hoe belangrijk goeie nachtrust is. Wij zouden het iedereen aanbevelen!
- Lopik - 17 januari 2022
9

Topadvies!

Wij zijn van ieder half uur wakker en verschillende nachtvoedingen, naar nachten doorslapen zonder nachtvoedingen. Met de juiste handvatten en structuur voelde wij ons zeker om Mateo te gaan helpen met zijn slaap. Wat zijn we blij dat we dit gedaan hebben!
- Eindhoven - 17 januari 2022
10

Wat een verademing

Onze dochter van 7 maanden kon moeilijk doorslapen. Sporadisch hadden we soms een goede nacht maar het merendeel was dat we soms wel ieder uur voorbij zagen komen. Het lukte ons niet het juiste ritme te vinden en waren door de vermoeidheid echt even de draad kwijt. Wij waren opzoek naar de gouden tip.. Ik kwam slaap tips voor baby's tegen op instagram en wij dachten; baat het niet schaat het niet. Slechter zoals het nu gaat kan niet. Na een fijn gesprek met Jessica hebben wij tips de tricks direct toegepast. Na 1 dag/ nacht merkte wij al verschil. WAT EEN VERADEMING! De kleine meid slaapt nu gewoon door. De beste investering in tijden. Nogmaals bedankt Jessica!
- Linschoten - 17 januari 2022
10

Onze zoon valt nu helemaal zelf in slaap!

Onze zoon van 8 maanden viel alleen in slaap als we hem in slaap wiegden, wat resulteerde in veel paniek en slecht slapen. Doordat hij nog onder behandeling is bij de chiropractor (nekje/schouders zit vast door heftige bevalling) was het lastig om dit te veranderen. Dankzij de tips van Frouke slaapt ons kindje hele nachten door zonder onrust, en hij valt helemaal zelf in slaap! De 2e helft van het consult moet nog komen maar we zijn al heel happy met het resultaat.
- Bergen op Zoom - 16 januari 2022
10

Super!

Onze zoon van 9 maanden sliep vanaf 8 weken goed door, maar door een oor en longontsteking is het ritme in de war geraakt. Het lukte ons niet het juiste ritme terug te vinden. Wij waren opzoek naar handvaten. Deze heeft wij bij slaaptips gevonden. Na een fijn gesprek met Myrthe hebben wij tips en tricks mogen ontvangen en deze direct toegepast. Na 1 dag/ nacht merkte wij al verschil. Het werkt! Blij kind en blije ouders. Dankjewel Myrthe!
- Almere - 16 januari 2022
10

Reddende engel!

Wij hadden zelf al van alles geprobeerd, maar van binnen vroeg ik mezelf altijd af, “is dit wel het juiste voor hem?” En zette nooit goed door. Toen we met de nacht slechter sliepen en ik het haast niet meer trok, zag ik op Insta Slaaptipsvoorbabys voorbij komen. Gelijk een afspraak gemaakt voor een consult. Wij hadden gewoon echt iemand nodig die ons zou vertellen hoe we het moesten aan gaan pakken. Door het slechte slapen waren wij in een soort spiraal terecht gekomen. Op de avond dat het niet gaan slapen met Cas op z’n toppunt was, hadden wij een consult met Richelle. Richelle heeft goed naar ons geluisterd en stuurde een plan van aanpak met adviezen. Wij hebben Het Fedde & Kees lakentje en het white noise apparaatje aangeschaft en in combi met de methode die wij zijn gaan gebruiken, is dit de gouden combi voor ons geweest. Met dag 4 sliep Cas de nacht door. Zo dankbaar! Dank je wel Richelle!
- Ede - 16 januari 2022
6

Weinig nieuwe tips

Helaas voor mij geen nieuwe dingen in deze gids. Zonde van de €27 voor Slaaproutines en Early Birds.
- Terneuzen - 16 januari 2022
10

Geweldig webinar

Nadat ik al twijfelde over de speen, na dit webinar besloten de speen echt weg te nemen. Snachts werd hij wakker , en waar ik normaal erheen zou rennen, nu hem de kans gegeven zelf terug in slaap te vallen. En dit gebeurde dus ook. Normaal zou er interactie zijn geweest. Voeding etc. Geweldige tip. Bedankt .
- Katwijk - 15 januari 2022
10

Veel eerder moeten doen!

Onze tweeling van 15 maanden waren altijd al wat onrustige slapers. Na meer dan één jaar, was onze energie echt op! Wanhopig en met een hoop twijfel kwamen we terecht bij Fenna! We voelde ons gelijk gehoord en begrepen. Met wat nieuwe inzichten en kleine aanpassingen merkte wij naar 3 nachten eindelijk verandering! Natuurlijk zijn er ook nog wel mindere avonden/nachten maar we zitten niet meer avonden met 2 meisjes op de bank. Of tussen ons in, in bed. Wetend dat onze meisjes dus wel rustig kunnen slapen en zichzelf kunnen troosten is echt heel veel waard! Dit hadden we veel eerder moeten doen!
- Veenendaal - 14 januari 2022
8

Concrete tips die meteen toepasbaar zijn

Na het telefonische consult kregen we heel concrete tips die we direct toe konden passen en ook vrijwel direct effect hadden. Heel fijn!
- Arnhem - 14 januari 2022
10

Wat fijn dat jullie er zijn!

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om een consult aan te vragen. Nooit verwacht dat we dezelfde dag al resultaat zouden zien, toch was het zo! Onze baby ging van alle slaapjes in mijn armen, naar zelfstandig in slaap vallen in zijn bedje (zonder een traan te laten). Van wakker worden om 05:00u naar uitslapen tot 07:00u! Het was een persoonlijk gesprek, met veel aandacht voor ons verhaal en duidelijke tips die bij ons passen en waar ik me prettig bij voel! Onze baby doet het heel goed met het nieuwe ritme. Fenna, we zijn je dankbaar!
- Eindhoven - 14 januari 2022
8

Eindelijk meer rust!

Wij hadden dramatische avonden en nachten. Sam heeft ons eerst geholpen met een nieuw dagschema. Dat werkte helaas niet, omdat ons zoontje niet zelfstandig door kon slapen. Een slaaptraining en anderhalf consult verder hebben we nu ‘s avonds en ‘s nachts eindelijk meer rust. We zijn er nog niet helemaal, maar hebben wel genoeg tips, handvatten en vertrouwen gekregen om verder aan de slag te gaan. Aan alle ouders die twijfelen om hulp in te schakelen: doe het zo snel mogelijk!
- Rotterdam - 14 januari 2022
10

Super persoonlijk en razendsnel resultaat

Vanaf het eerste moment was het contact met Sam zeer prettig. Ze neemt keurig de tijd voor je, leest zich goed in en komt met zeer praktische oplossingen. Het resultaat was daarbij verbluffend. Van een baby die ieder half uur wakker werd hebben we hem met enkele eenvoudige oplossingen geleerd dat hij zichzelf in slaap kan krijgen. Hij slaapt nu iedere nacht heerlijk door. Als beginnende ouders ben je enorm onzeker, maar Sam weet deze onzekerheid op een persoonlijke manier weg te nemen en helpt je super!
- Steenbergen - 14 januari 2022
10

Super!

De slaapgids is voor iedere jonge ouder een aanrader! Het een overzichtelijke gids waar kort en duidelijk alle informatie in staat die je nodig hebt. Wij zagen binnen een paar dagen al resultaat en onze dochter slaapt nu sinds weken weer zelfstandig in haar bedje, zonder speen!
- Amsterdam - 14 januari 2022
10

Iedereen zou dit moeten doen!

Onze zoon sliep best goed, maar sliep overdag wat rommelig en kon snachts soms huilen waarbij we niet wisten wat te doen. Na 45 minuten gesproken te hebben met Maxime, hadden we direct vertrouwen om ermee te gaan beginnen. Het werkte direct super goed! Onze zoon slaapt overdag en snachts heel erg goed! Vooral de slaapschema’s voor overdag en het zelfstandig in slaap vallen heeft gezorgd dat hij het nu zo goed doet. Wij zijn zo blij dat we het gedaan hebben (hadden we veel eerder moeten doen). Ook voor onze zoon zelf is er veel meer rust rondom het slapen ontstaan. Wij zouden het iedereen aanraden ook een telefonisch consult te boeken!
- Loon op zand - 14 januari 2022
10

Dankzij Fenna kunnen we 's nachts weer slapen!

Ons dochtertje was een aantal weken ziek en ging steeds slechter slapen in de nacht, ook toen ze weer beter was. Na een telefonisch consult met Fenna, een kleine aanpassing in haar dagritme en een slaaptraining, sliep ze na twee dagen alweer van 10 tot 7 door. Inmiddels zijn we een paar weken verder en slaapt ze weer als vanouds. Super bedankt!
- Wassenberg - 14 januari 2022
10

Waardevol webinar

Tijdens het webinar werden duidelijke en inzichtelijke adviezen gegeven. Ook was er nog voldoende ruimte voor persoonlijke vragen. We hebben nu duidelijke handvatten om mee aan de slag te gaan.
- Rotterdam - 13 januari 2022
10

Boven verwachting goed en snel geholpen!

Na maanden van te weinig slaap en tobben hebben we besloten om contact te zoeken. We hadden niet verwacht dat het advies van in 1 keer de speen en avond fles (terwijl we daar boven op ook nog een nachtvoeding rond 3u gaven) weglaten überhaupt mogelijk zou kunnen zijn. Dit was echter wel het geval! Met praktische tips en daar boven op echte betrokkenheid en een snelle reactie bij onze vragen, is het onze dochter binnen drie dagen gelukt om de slaap te pakken en helemaal zelfstandig van 19-6u te slapen. Ook overdag gaat het steeds beter. Wat zijn we blij!! Ik zou iedereen aan bevelen om het tel. consult een kans te geven. Het levert zoveel op en er is meer mogelijk dan je vooraf denkt.
- Zoetermeer - 13 januari 2022
7

We gaan de goede kant op.

Wij hadden een telefonisch consult geboekt. Hiermee hebben we grote stappen kunnen maken. Wat erg fijn was dat we bij Fenna de overgebleven tijd van het consult op een ander moment mochten inplannen om de tips te evalueren en eventuele overgebleven vragen te kunnen stellen. We zijn er nog niet, maar gaan zeker wel de goede kant op met het slaappatroon van ons dochtertje!
- Arnhem - 13 januari 2022
10

Deze slaapgids kan ik iedereen aanraden

Als je voor het eerst moeder wordt heb je geen idee wanneer je baby zou moeten slapen of wat bijvoorbeeld wakkertijd is. Deze gids gaf mij de basiskennis om mijn baby met een volle buik, op tijd en lekker te laten (door)slapen. Inmiddels 13 weken verder en al bijna toe aan het volgende ebook. Let’s go!
- Nijmegen - 12 januari 2022
10

Sam heeft ons goed geholpen!

De dagen na het eerste consult ging het slapen van onze zoon in de nacht al heel erg goed. De eerste 4 nachten al 2x doorgeslapen. Helaas kwam er een flinke verkoudheid overheen en werd het even minder, maar hopelijk kunnen we het nu weer oppakken. Sam heeft ons goede tips gegeven en door haar weten we nu precies wat we moeten doen en wat werkt. Een aanrader. Ondanks dat ze vandaag ziek was, wilde ze ons toch helpen vandaag. Heel fijn!
- Gorinchem - 12 januari 2022
10

Goed plan met veel praktische tips!

We hebben bij ons tweede kindje veel problemen gehad met slapen. Onze kleine was soms klaarwakker midden in de nacht. Toen hebben we hulp gezocht en Fenna heeft met ons een telefonisch consult gedaan. Ze was super begripvol en luisterde goed naar ons probleem. Daaruit volgde gelijk een plan en veel praktische tips. We gingen aan de slag met een slaaptraining. Dit bleek niet zo’n succes. Fenna heeft dit direct opgepakt en nogmaals met ons het gesprek aangegaan. We moesten een paar dingen aanpassen in het ritme en nu gaat het super goed. Ons kleine meid slaapt nu al een paar weken door. We zijn super blij dat we Slaaptipsvoorbaby.nl hebben ingeschakeld. Zeker een aanrader!
- Boxmeer - 12 januari 2022
10

Snel en duidelijke uitleg

Met een paar kleine aanpassingen in het ‘ritme’ van mijn zoontje, komen we veel beter uit op de dag. Omdat hij altijd vroeg wakker was in de ochtend, begon het laatste dutje ook te vroeg en was hij aan het einde van de dag jengelig en moe. Na een ruime week verbeterde dit aanzienlijk. Ook wordt hij de laatste dagen niet mee zo vroeg wakker! Ook het mailcontact met Fenna met vragen liep vlot.
- Oostvoorne - 12 januari 2022
9

Erg blij met de tips en tricks

Na een maand elke nacht een paar keer wakker te worden omdat onze baby huilde, was dit na een gesprek met slaaptipsvoorbabys binnen 3 nachten over. De methode die ze aanboden werkte ontzettend goed en onze zoon had het ritme binnen een paar nachten te pakken. Hij slaapt nu weer van 6 uur 's avonds tot 7 uur 's ochtends. Ouders blij, baby blij.
- Gorssel - 12 januari 2022
10

Super behulpzame tips

Mijn zoontje van bijna twee begon opeens heel vroeg wakker te worden. Na 6 weken heb ik een slaap consult aangevraagd en hier ben ik tot op de dag van vandaag super blij mee! Jessica heeft mij heel goed geholpen. Ze heeft echt naar de complete situatie gekeken, gezien het waarschijnlijk met meerdere factoren te maken had. Hele fijne zoom meeting gehad, waarin ze aandachtig luistert naar het verhaal en met specifieke tips komt. Duidelijke samenvatting achteraf gekregen via de mail. Nu slaapt hij weer nachten door!
- Slinkert - 12 januari 2022
704 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
 
 
 

Volg ons op social media voor dagelijks tips en adviezen

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bankcontact
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
GRATIS SLAAPGIDS