Ervaringen

Met onze slaapgidsen, coachingstrajecten, webinars en telefonische consults hebben wij inmiddels al duizenden ouders geholpen om het slaapprobleem van hun kind op te lossen. Hier vind je een greep uit andermans ervaringen, op onze Facebook- en Instagrampagna vind je er nog veel meer.

 
9

Top!

Na lang twijfelen toch een telefonisch consult geboekt voor onze dochter van 15 maanden. Onze dochter werd in de avond en nacht veel wakker en kon dan soms ook wel een tijdje wakker blijven en was vaak tussen 5-6u wakker. Zelf al veel geprobeerd en gedaan maar zonder of met tijdelijk resultaat. Na het telefonisch consult met de handvaten en tips van Jessica aan de slag gegaan. Dit was best wel even pittig en er zijn ook wel wat traantjes gelaten maar na een aantal dagen merkte wij al flink verschil. Onze dochter sliep de avond/nacht door en tot 6.30-7.00u in de ochtend. Dit hadden wij niet verwacht. Dit nu voor de 4de dag op rij. Dus zeker content!
- Wintelre - 20 september 2021
10

Na ruim een jaar grijpen wij nog geregeld terug op de gids!

Met ongeveer 3 maanden was ons meisje tussen 18:00 en 21:00 ontroostbaar. Eerlijk gezegd was het drama. Niks hielp! Na een tip kwamen we bij slaaptipsvoorbaby’s terecht. We hebben de gids gekocht en zijn vol vertrouwen het schema gaan volgen. Was het dan toch slaaptekort? Ons meisje wilde overdag namelijk niet meer in de box slapen. Ze wilde alles zien en overal bij zijn. De gids hielp al enorm, maar we waren er nog niet. Na een telefonisch consult met Myrthe hebben we de puntjes op de i kunnen zetten. Wat een wereld van verschil! Geen gehuil meer, zelfs zonder te huilen naar bed brengen en hele goeie dutjes! Nu is ze ruim 1.5 jaar. En als we een onrustig meisje hebben, die slecht slaapt of slecht in slaap valt, grijpen we terug op het schema. Zodra het dan weer heel goed gaat, durven we weer iets flexibeler te zijn. Nu na een periode van vakantie en ziek zijn, hebben we ook nu de gids en tips weer ingezet (het was namelijk weer drama met naar bed gaan). En binnen een week zitten we weer in het relaxte ritme met een meisje die zelf, rustig in slaap valt. Heel erg fijn! Wij raden het iedereen aan die struggels ervaart met slapen!
- Heerhugowaard - 18 september 2021
10

Een cadeau voor jezelf en kind

Wij hebben nu 2 keer contact gehad met Maxime. De eerste keer omdat ons zoontje moeilijk zelf in slaap viel en 's nachts vaak wakker werd. Binnen 2 dagen sliep hij volledig door, wat een verademing. De tweede keer even kort gebeld omdat ons kleintje steeds vroeger wakker werd. De volgende dag meteen de tips opgevolgd en die ochtend erop was het half 7, ipv 5 uur. Ik kan het iedereen aanraden!
- Bleiswijk - 18 september 2021
10

Lieve, meedenkende hulp aangepast aan jouw situatie en kindje

Vriendelijke dames die je helpen meedenken naar wat jij en je kindje nodig hebben. Duidelijk, uitgebreid en eerlijk advies waar je wat mee kan.
- Hoorn - 18 september 2021
9

Na 6 maanden eindelijk nachtrust

Direct na ons telefonisch consult met Fenna hebben wij zijn dagritme aangepast. Na twee nachten nog flink onrustig was daar opeens nacht drie (and counting…) Hij sliep door, blijft een vroege vogel maar is van 1815-515 in dromenland en kan zelf, door ook een huilprotecol te volgen, na huilen weer doorslapen. Wat een verademing na ruim 6 maanden! Bedankt voor de hulp en handvatten, we zijn hier enorm mee gehulpen!
- Amstelveen - 17 september 2021
10

De rust weer terug!

Onze dochter van 9 mnd werd al 2,5 maand tussen 4.00 en 5.00 uur sochtends wakker. Ook savonds onrustig en veel moeite met inslapen, vaak pas tegen 23.00 uur. Wij zaten er zelf inmiddels ook helemaal doorheen na zo lang te weinig slapen. Ik had het gevoel al het mogelijke al geprobeerd te hebben, het idee dat een slaapcoach niets meer te bieden had dan wij al gedaan hadden. Uit wanhoop toch een consult aangevraagd. Wat een fijn gesprek! En met wat kleine aanpassingen in het slaap- en eetritme en wat handvaten met helpen met doorslapen, ging het na een paar dagen al enorm veel beter. Wat een verademing! Onze dochter krijgt weer voldoende slaap, en ook wij hebben onze rust en energie weer terug!
- Arnhem - 16 september 2021
10

Duidelijke uitleg en goede praktijkvoorbeelden

De webinar gevolgd voor baby’s van 4-8 maanden. Het was een duidelijke uitleg en alle onderwerpen kwamen aanbod wat rond deze leeftijd speelt. Myrthe gebruikte fijne praktijkvoorbeelden, waardoor het nog duidelijker werd. Ik was zelf verhinderd en kreeg later de webinar per mail toegestuurd dus toch nog terug kunnen kijken. Als je erbij bent was er ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
- Eindhoven - 16 september 2021
10

Kers op de taart!

Super fijn contact met Maxime gehad! Zij begreep ons snel en met haar tips en schema sliep onze zoon binnen een paar dagen door. Eindelijk na een jaar weinig slaap weer nachten door slapen. Heerlijk! Een gevalletje;’ hadden we dit maar eerder gedaan!’ Nu soms nog een terugval maar dan vallen we terug op het schema en tips en is het weer goed.
- Eindhoven - 16 september 2021
10

Informatief en praktisch

Fijn webinar, met goede achtergrondinformatie en praktische tips. Ook genoeg ruimte om vragen te stellen.
- Utrecht - 16 september 2021
10

Super!

Na aankoop van de slaaproutine gids duidelijk verschil generkt in onze 10weken oude baby. Voorheen was hij erg huilerig en sliep hij onrustig. Na toepassen van de slaaproutine sliep hij na 2 dagen overdag veel meer uren en werd hij een hele blije baby.
- Kerkrade - 15 september 2021
9

Echt heel blij met het resultaat dat we in korte tijd geboekt hebben!

Onze kleine man heeft de eerste maanden veel last gehad van krampjes en (verborgen) reflux waardoor we hele slechte nachten hadden. Het ritme overdag hadden we al aardig goed te pakken, maar de onrust bleef s'nachts. Na 6 maanden een slaapconsult gehad met Fenna, waar we eigenlijk hele simpele, maar logische tips kregen. Na 2 nachten waren we al van de nachtvoeding af, na 2 weken sliep meneer van 18.30 - 04.00 en nu zijn we op advies van Fenna white noise gaan proberen, waardoor ook dat laatste stukje nacht steeds beter gaat. Wij zijn echt heel blij. En de kleine man ook!
- Veenendaal - 15 september 2021
8

Weer even mijn 'kennis' opgefrist en motivatie om positief en relaxed mijn zoontje te helpen xx

Fijne geruststellend webinar.
- Tilburg - 15 september 2021
10

Enorm leerzaam

Hele fijne webinair! Over 4 weken komt ons 1e kindje en het is heel fijn om je op deze manier alvast voor te kunnen bereiden en te leren.
- Naaldwijk - 13 september 2021
8

Erg waardevolle en nuttige webinar

Heel veel praktische tips die, als je het mij vraagt, echt onmisbaar zijn. Ze legt het ook op een hele fijne manier uit.
- Leeuwarden - 13 september 2021
8

Hele fijne webinar met handvaten!!

Veel oja momenten of dingen die je ooit wel eens hebt gelezen. Tijdens deze webinar krijg je ook echt de handvaten en voorbeelden waarmee je aan een goeie basis samen met je baby en gezin kan beginnen. We gaan na 6 weken weer starten met wekkers zetten, klaar met luieren weer terug naar regelmaat en ritme!
- Alphen aan den Rijn - 13 september 2021
10

Erg leerzaam

Worden veel handige tips uitgelegd. Ook heel fijn om soms even te horen dat dingen ook heel normaal zijn.
- Amersfoort - 13 september 2021
10

Informatief en leuk

Hele duidelijke en informatieve webinar. Wat ik ook prettig vond is de mogelijkheid om naderhand nog vragen te stellen. Ik heb veel extra tips gekregen en mochten we weer stuk lopen dan zal ik zeker een consult boeken.
- Emmen - 13 september 2021
10

Erg nuttige informatie en tips

Hetgeen verteld wordt is makkelijk inzetbaar. Er wordt gedeeld waarom dingen goed kunnen werken en hoe je dit dan het beste zou kunnen doen. Maakt het laagdrempelig en dat is fijn in de wereld van een newborn!
- Liempde - 13 september 2021
10

Wij hebben onze avond weer terug

Elke avond waren we bezig om ons zoontje in slaap te krijgen, wat vaak uitdraaide op een rondje buiten met de kinderwagen. Met een beetje mazzel sliep hij dan 1,5 uur en konden wij in de tussentijd even eten rond 21:00 uur. Direct na het consult met Jessica hebben wij onze avond weer terug! Door wat aanpassingen in zijn dagschema slaapt hij de hele avond en kunnen wij gewoon weer normaal eten en zelfs een film kijken. Ook na het consult hebben we nog wat vragen kunnen stellen waar Jessica snel op reageerde. Lieve Jessica, wij zijn echt super blij met je! Je hebt ons echt onwijs geholpen!
- Velserbroek - 12 september 2021
10

Super! M’n kleintje gaat nu zo goed slapen.

Wouw! Na het advies van het consultatiebureau ( die aangaven dat ik haar 15 min moet laten huilen en zelf in slaap moet laten vallen) was ik op onderzoek gegaan. M’n kleine meisje van 8 weekjes kon lastig in (zelf) slaap komen zonder erg te huilen met het 4s systeem gaat dit geweldig! Dit werkt echt! zo blij mee super bedankt!
- Schoonhoven - 10 september 2021
10

Wat een (nacht)rust!

Onze zoon was vanaf de geboorte zeer onrustig en sliep heel weinig. We kregen het niet voor elkaar om hem zelfstandig te laten slapen en daarom liepen wij uren met hem rond. Hij ging steeds minder slapen en huilde erg veel. Toen hebben wij de hulp ingeschakeld van Jessica. Tijdens het Zoom gesprek vertelde Jessica ons dat onze zoon oververmoeid was en kregen we praktische tips om meer structuur in zijn slaapjes te krijgen en het in slaap wiegen af te bouwen. We zijn er direct mee aan de slag gegaan en merken al veel verschil. Hij heeft zijn eerste nacht doorgeslapen en leert nu zelfstandig inslapen! We zijn onwijs blij en zouden iedereen dit aanbevelen.
- Assendelft - 10 september 2021
10

Kleine tweaks voor groot resultaat

Onze zoon werd al weken midden in de nacht of om half 5 ‘s ochtends boos en huilend wakker. We waren uitgeput en wisten niet wat we er mee aan moesten. Met wat kleine tweaks in het dagritme en de bedtijd keerde de rust terug en doordat we nu weten wat we kunnen doen valt hij ook snel weer in slaap als hij wel veel te vroeg wakker wordt. Bedankt Jessica!
- Den Haag - 10 september 2021
8

Kundig, duidelijk en begripvol!

Wij hebben toen ons dochtertje 8 maanden was een telefonisch consult ingepland. We hadden ook al de slaapgidsen waardoor ik eerst wat terughoudend was om ook nog een consult in te plannen, maar wat ben ik blij dat we dat hebben gedaan! Zo fijn om iemand naast je te hebben die specifiek naar jouw kind kijkt, daar goed naar luistert en voor jou de knopen doorhakt (wat af en toe heel fijn kan zijn :)). Ze is nu bijna 1 en we hebben er nog steeds profijt van.
- Groningen - 10 september 2021
10

Door de slaaptips slaapt onze kleine jongen door en is iedereen weer uitgerust!

Ik wil jullie hartelijk danken voor de slaaptips! Mijn kleine man van 10 maanden sliep slecht in de nacht en werd vroeg wakker. Na wat aanpassingen in de slaapjes overdag slaapt hij nu door! Wat een heerlijkheid is dit! We zijn allen weer uitgerust, wat een verademing! Dank jullie wel!!
- Epe - 10 september 2021
10

Wereld van verschil!

Het is alsof de routinegids voor mijn zoontje geschreven is. Het past hem als een jas! Al maanden lang helpt deze gids mijn zoon (en ons!) aan goede slaap.
- Delft - 9 september 2021
401 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
 
 
 

Volg ons op social media voor dagelijks tips en adviezen

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bankcontact
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
GRATIS SLAAPGIDS