Ervaringen

Met onze slaapgidsen, coachingstrajecten, webinars en telefonische consults hebben wij inmiddels al duizenden ouders geholpen om het slaapprobleem van hun kind op te lossen. Hier vind je een greep uit andermans ervaringen, op onze Facebook- en Instagrampagna vind je er nog veel meer.

 
10

Super

Wij hebben een zoon van 10 maanden die niet doorsliep en zelfs de laatste tijd ook weer in de voor avond veel wakker werd. Het enige wat hielp was hem dan uit bed halen en hem bij ons te nemen tot hij weer sliep, dit duurde +/- 30 min. Daarna dan weer proberen hem weg te leggen zonder dat hij weer wakker schoot, anders kon je weer van voor af aan beginnen. We waren zoveel tijd kwijt hieraan dat er geen avond meer overbleef. Dit gebeurde dan voor 00:00 soms al twee keer en in de nacht rond 02:00 weer, wat resulteerde dat hij uiteindelijk weer tussen ons in sliep. We hebben een telefonisch consult gehad en handvatten gekregen hoe wij deze gewoonte konden doorbreken, daarnaast hadden wij ook de hoop dat het doorslapen dan beter zou gaan. Het heeft ons uiteindelijk maar 1,5 dag gekost om de gewoonte te doorbreken en hij slaapt sinds de tweede dag door zonder te huilen. In die 10 maandan daarvoor heeft die nog nooit zo goed geslapen. Ondertussen zijn we twee weken verder en slaapt hij al twee weken door. Het is het echt waard om een consult te boeken. Als ik had geweten dat het probleem zo snel verholpen zou zijn had ik veel eerder aan de bel getrokken. Je krijgt echt advies op maat en een goede nazorg.
- Leiderdorp - 5 juli 2022
10

Hadden we natuurlijk eerder moeten doen!

Marleen wist direct wat er aan de hand was met bijhorende oplossing. Ons zoontje van 2.5 jaar wilde niet (meer) zonder ons in slaap vallen en het ging van kwaad tor erger. Door een duidelijke methode toe te passen sliep ons zoontje na 30 minuten op de eerste avond en 5 minuten op de tweede avond weer heerlijk zelfstandig hele nachten door. Heerlijk!
- Westzaan - 4 juli 2022
7

Fijn en meelevend consult!

Een aantal weken geleden hebben wij een telefonisch consult gehad met Marleen. We zijn super fijn en lief geholpen. Marleen luistert goed en past haar advies hierop aan. Ze kiest in samenspraak met ons en kijkend naar de situatie voor het makkelijkst uit te voeren plan. Alles werd goed uitgelegd en gecheckt of het bij ons aansloot.
Helaas door medische redenen bij de tweeling hebben wij het advies niet volledig kunnen uitvoeren waardoor beperkt resultaat. Omdat we vanuit het eerste contact 15 minuten over hadden, hebben we een evaluatie kunnen plannen. Voorafgaand hadden we al een update gestuurd waardoor Marleen met haar collega kon overleggen om een nieuw plan voor ons te bedenken.
In die 15 minuten heeft ze dit nog goed kunnen uitleggen waardoor wij weer aan de slag konden. Ook erg fijn dat alles naderhand wordt toegestuurd als een notulen zodat we het op ons gemak konden nalezen.
We zijn erg tevreden met het consult en bedanken Marleen voor haar tijd en toewijding.
- Abbenbroek - 4 juli 2022
7

Okay maar belangrijke dingen ontbreken

Super fijn en je kan er ontzettend veel uithalen

Wat ik mis en hoor van veel moeders dat het kindje niet uit zichzelf in slaap valt en die tips waren fijn geweest want nu heb ik nog steeds weinig aan de online gids die gekocht is voor 14,50..
- Ijmuiden - 4 juli 2022
10

Met wat kleine aanpassingen eindelijk doorslapen :)

Onze dochter heeft nooit echt goed doorgeslapen, soms een weekje wel maar dit was vaak van korte duur. Gelukkig kon ze wel al zelfstandig in slaap vallen (belangrijk!) dus hier lag het niet aan!
Toen ze 14 maanden was en we nog steeds uren bezig waren in de avond en eruit moesten in de nacht voor een flesje (en ik ondertussen 6 maanden zwanger was van de tweede) waren we het beu, er moest iets veranderen. Elke avond/nacht was anders en je wist nooit wanneer je aan de bak mocht. Na 14 maanden gebroken nachten (en geen avonden voor jezelf) eist dit toch echt wel zijn tol, hoe je ook je best doet. We hadden al vanalles geprobeerd uiteraard, maar wisselden steeds na een paar dagen/nachten van proberen omdat het “toch niet goed werkte”.. tja. Er is online ook zoveel informatie te vinden en iedereen doet het anders en heeft goed bedoelde adviezen. Die vervolgens haaks staan op elkaar.
We zagen door de bomen het bos niet meer. Hoe lang gaat dit zo door?

Na wat kleine aanpassingen in het slaap schema overdag (de routine van de gids volgen) en het flesje cold turkey wegnemen snachts (eerste nacht was pittig ook omdat ze het gewend was, maar daarna ging het meteen goed, ze had het ook niet nodig) was het vrij snel gepiept.

Het bleek dat we haar overdag “te lang” lieten slapen waardoor ze dus niet moe genoeg was rond bedtijd (dus uren bezig) en dus ook in de nacht wakker werd.

Nu een goede verdeling van de dutjes zodat ze genoeg slaap behoefte heeft om in de avond op tijd te gaan slapen zonder problemen en dus ook niet meer wakker wordt. (Uiteraard uitzonderingen daargelaten want het blijft wel een kindje). Hierdoor heeft ze het flesje ook niet meer nodig om verder te slapen want haar slaap behoefte is groot genoeg.

Kortom, wij zijn blij. We hadden houvast aan het schema en zouden dit sowieso 2 weken gaan proberen zonder af te wijken.
En natuurlijk een stok achter de deur vanwege het telefonisch consult.

Kortom, heel erg blij en het viel reuze mee!
- Eersel - 4 juli 2022
10

Super!

Ik heb meerdere prettige gesprekken gehad met Fenna. Na het eerste gesprek gelijk aan de gang gegaan met tips. Na een dag gelijk al resultaat gezien. Nu zijn we samen de laatste puntjes op de i aan het zetten. Zij luistert erg goed en denkt in alles mee.
- Julianadorp - 3 juli 2022
3

Matig

Het zijn weinig tips. De info is duidelijk en voldoende en meer tips zijn waarschijnlijk ook niet nodig. Echter vind ik 12,50 euro echt te veel geld. De helft van de informatie is niet passend bij onze situatie, dus voor de helft van het boekje wat je wel kan gebruiken heb je dan 12,50 euro voor betaald.
- Doesburg - 2 juli 2022
10

Fijn telefonisch consult

We hebben een telefonisch consult geboekt voor onze dochter die s nachts nog regelmatig wakker werd en tevens ook een vroege vogel was.

Het slapen ging na wat aanpassingen in het ritme al een stuk beter. Helaas staat het woord uitslapen niet in haar woordenboek, maar als je zelf een lange ruk slaap hebt gemaakt, dan maakt het vroege opstaan al wat minder uit.

Het fijne is dat ik Kirsten ook nu nog kan mailen als ik vragen heb. Je krijgt ook heel snel een reactie terug.

Ik raad alle papa's en mama's die niet goed slapen aan om een consult te boeken.

Kirsten bedankt!
- Den Bosch - 29 juni 2022
10

De juiste stap naar slapen!

Naar aanleiding van het duidelijk advies van Amber aan de slag gegaan en hadden we onze slaap binnen no time weer terug. Maar belangrijker; de handvaten die we kregen kunnen we blijven toepassen.
- Didam - 29 juni 2022
10

Super!

Consult met Amber gehad via google meet en wij hebben haar schema daarna meteen geïmplementeerd. Na 2 dagen sliep onze zoon weer door, dus dik tevreden!
- Zaandijk - 29 juni 2022
8

Van 2 flessen per nacht naar hele nachten doorslapen

Na 10 maanden konden wij de nachten die onze zoon had doorgeslapen, op 1 hand tellen. Hij spookte niet in de nacht maar wilde wel altijd de fles om verder te kunnen slapen. Gezien gewicht, leeftijd en vermoeidheid overdag door gebroken nacht, was het beter om te kijken hoe hij de nachten door kon gaan slapen.

Door een paar kleine aanpassingen in slaap ritme overdag en wat aanpassingen in eetschema, was de eerste stap al snel gezet. Daarnaast hebben wij de waiting approach toegepast op advies van onze slaapcoach. Ondanks dat we dit heel moeilijk vonden, zagen we wel al heel snel verschil. Binnen enkele dagen pakte hij de nachten door! Dit maakte ook meteen verschil in zijn humeur en vermoeidheid overdag.

Afgelopen week had onze zoon ook nog eens de waterpokken, toch sliep hij wel heerlijk door en was hij lekker uitgerust.

Wij zijn hartstikke tevreden met het telefonisch consult en de uitkomsten hiervan. Dankjewel voor het teruggeven van ieder zijn nachtrust!
- Steenwijk - 29 juni 2022
10

Praktische tips die werken.

Prettige gesprekken gehad waarin we het slaapprobleem van onze tweeling hebben kunnen uitleggen en gerichte adviezen kregen die verder gaan dan de tips van het consultatiebureau. Heel prettig dat de slaapcoach ervaring heeft met tweelingen waardoor we ons goed begrepen voelen. Het is een goede service dat het uur waarvoor je betaalt ook in tweeën gebruikt kan worden, dat je elke keer een samenvatting van het gesprek krijgt, dat je boekjes met extra informatie krijgt, en ook per mail korte vragen kunt stellen tijdens het coachingstraject. Na 1,5 jaar gebroken nachten slapen onze jongens sinds 2 weken heel veel beter.
- Groningen - 28 juni 2022
10

Zo enorm blij met alle tips!

We hadden al een super goede ervaring met alle adviezen rondom het slapen van onze oudste zoon. Hij was toen 6 maanden oud, en nu 2 jaar en het slapen gaat nog steeds heel goed! Na de geboorte van onze jongste zoon hadden we een hele pittige start. Hij huilde veel, konden hem niet neer leggen en hij sliep bijna niet. Op een gegeven moment ga je van alles uitproberen, toen was de draagzak een enorme uitkomst. Maar na 4 maanden constant de slaapjes in de draagzak, waren we er een beetje klaar mee. Ik was op, mijn oudste zoontje (2) had er ook last van. Ik kon hem weinig aandacht geven op deze manier. We besloten om ook voor onze jongste zoon een consult in te plannen. En wat zijn we toch blij dat we dat gedaan hebben, even een paar pittige nachten. Maar eindelijk kan hij zelfstandig in slaap vallen, en kan hij eindelijk de slaapjes in zijn eigen bedje doen. Wat ik ook zo fijn vind is dat je naderhand nog contact kan opnemen met ze als je nog tegen bepaalde dingen aan loopt. Ze denken graag met je mee. Fenna enorm bedankt voor al jou hulp! We hebben eindelijk weer rust in ons gezin.
- Staphorst - 28 juni 2022
7

Praktische handvatten!

Fijn gesprek gehad met Amber.
Het bleek dat wij al veel van de handvatten toepasten maar met een paar aanpassingen ging onze dochter s nachts veel beter slapen! Het overdag slapen blijft lastig maar dat we onze nachten terug hebben is al zo fijn!
- Zwolle - 27 juni 2022
9

Hele fijne handvatten

Een fijne gids met handvatten en tips voor de eerste 16 weken met je baby. Alles is nieuw en er komt zoveel op je af. Deze gids heeft ons erg geholpen om ritme op te bouwen. En het werkt super.
- Hellendoorn - 26 juni 2022
10

Eindelijk weer slapen

Berdien heeft ons de juiste richtlijnen en structuur gegeven om ons zoontje van 8,5 maand 's nachts door te laten. Tijdens ons eerste gesprek hadden we dit niet eens durven hopen. We moesten om de max. twee uur uit bed om hem opnieuw in slaap te krijgen. In het hele voortraject hebben we allerlei zaken geprobeerd, maar niets werkte zoals dit.

Berdien; ook via deze weg nog super bedankt voor je begrip, inzet en geduld.
- Mariahout - 26 juni 2022
10

Snelle hulp met fijne en concrete tips

Wij gebruiken sinds onze zoon 6 maanden is de slaapgids en dit werkt voor ons allemaal heel goed. Onze zoon van 11 maanden werd opeens 1/2/3 keer per nacht wakker, nadat hij maanden door had geslapen. Van Marleen kregen we snelle hulp met hele fijne concrete tips. Dit hebben we 1 nacht toegepast en sindsdien slaapt hij weer door. Ik raad iedereen aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van slaaptips voor baby’s als er iets is!
- Amsterdam - 25 juni 2022
10

Super ervaring

Ons 14 maanden oude zoontje (helft van een tweeling) bleef slaapproblemen houden, 's nachts en overdag. Fenna, zelf moeder van een tweeling, heeft ons fantastisch geholpen! Na aanpassingen in het dagritme sliep ons zoontje na 1 dag eindelijk door in de nacht, wat een zegen! Ook voor de problemen bij het naar bed brengen (niet van de kamer weg kunnen zonder gebrul) zijn we goed geholpen. Resultaat is een perfect slapende zoon nu! En met een tweeling, waarmee het al druk genoeg is, is dat echt zo ontzettend fijn! Dus heel erg bedankt Fenna!
- De Bilt - 25 juni 2022
10

Werkte direct!!

Het was ontzettend fijn om met Fenna te praten over welke issues ik ondervind met het in bed leggen van onze baby.
Ze nam alle tijd om mijn situatie te begrijpen en hier de passende oplossing voor te vinden.
Na werkelijk 1 dag hielp het al!
Ik had er van te voren een hard hoofd in, want ik dacht dat ik alles al geprobeerd had. Maar niets bleek minder waar.
Daarna kon ik ook nog met al mijn vragen terecht bij Fenna en kreeg ik zeer snelle reacties met top tips!

Kortom het helpt echt!! En het is het meer dan waard!
Super fijne ervaring. Dankjewel Fenna!
- AMSTERDAM - 25 juni 2022
8

Fijne tips gehad om ritme te verbeteren.

Na een eerder telefonisch consult helaas niet het gewenste resultaat behaald, maar een collega pakte dit serieus op en heb fijne tips gehad waarmee wij verder kunnen werken om onze zoon in een beter ritme te krijgen. Wij gaan de tips consequent toepassen en hopen snel veel verbetering te zien. Door het laatste gesprek heb ik wat meer rust gekregen bij het plannen etc. van de slaapjes.
- Amsterdam - 24 juni 2022
10

Ongelofelijk!!

Na maanden slaaptekort en twijfelen, boekte ik toch in opnieuw een onrustige nacht een coachingstraject. (Ik kon niet meer..) Ik volgde slaaptipsvoorbabys al op Instagram en had hun slaapgids aangeschaft, maar het lukte maar niet om in het juiste ritme te komen. Hazenslaapjes overdag en s’ nachts kwam ons mannetje steeds meer in plaats van minder. Maar toen was Fenna daar. Jeetje hadden we dit maar eerder gedaan. Enkele kleine aanpassingen en binnen 2 nachten waren de nachten al stukken beter en binnen 1 week!! zaten we al fijn in een nieuw ritme. Na 2 weken sliep ons mannetje overdag heerlijk en s’ nachts ook na de laatste voeding tot 6.30/7.00. En na 3 weken slaapt hij zelfs van 19.00 tot 6.30/7.00 door. Ik zie mezelf nog lopen, verdrietig en gefrustreerd achter de kinderwagen, omdat je zo graag wilt dat je baby fijn slaapt. Het is misschien even een aanschaf, en dan twijfel je toch even, maar echt .. doe het! Het is ons elke cent waard geweest. Naast het fijne ritme, zijn we allemaal meer uitgerust, is ons mannetje ook nog vrolijker overdag en ben ik zelf ook zekerder. Ik geniet zoveel meer van hem. Bedankt lieve Fenna, voor je tips, je geduld en dat we zoveel bij je terecht konden!
- Haarlem - 24 juni 2022
8

Praktisch en helpend!

Het consult met Fenna hebben we als prettig ervaren. We hadden nog tijd over en die mochten we op een later moment inzetten.
Fenna werkt doelgericht en keek ook wat er al juist zo goed ging.
Het gaf ons meer zelfvertrouwen en we voelden ons gesteund.

We waren erg blij met de duidelijke samenvatting/afspraken op de mail en de toegankelijkheid van Fenna.
En, heel belangrijk: we slapen het meest van de nachten weer heerlijk door!
- Tilburg - 23 juni 2022
10

Perfect geholpen.

Stapsgewijs het slaappatroon van ons dochtertje doorlopen, met goed resultaat.
- UDEN - 23 juni 2022
10

Heel blij met de praktische tips

Ons zoontje van 19 maanden had moeite met een lang middagslaapje, waardoor we bijna elke dag uitkwamen op een hele vroege bedtijd en een hele vroege ochtend. Na wat aanpassingen in het ritme en een aantal praktische tips van Frouke ging het na een paar dagen al een stuk beter. Inmiddels slaapt ons zoontje ‘s middags minstens 1,5 uur en wordt hij tussen 06:00 en 07:00 uur wakker ‘s ochtends. Heel fijn!
- Alkmaar - 23 juni 2022
9

Na 1 'kleine' aanpassing de volgende nacht al de eerste resultaten

Drie weken geleden hebben we Fenna voor het eerst gesproken. Mijn partner en ik waren ronduit op, want ons zoontje sliep pas na ruim een uur in 's avonds. En als hij midden in de nacht wakker werd, begon het feest en waren we zo anderhalf uur a twee uur verder voor hij weer opnieuw in sliep. Na een week aan tobben hebben we voor de dag erna 's avonds een consult geboekt.

Door eigenlijk maar 1 ding aan te passen in zijn eetpatroon (superfijn dat hier ook naar gekeken wordt en het echt een totaalplaatje is), sliep hij de volgende nacht gewoon weer door. Enige nadeel is nu dat hij er 's ochtends heel vroeg bij is. Maar daar zijn we met Fenna haar hulp ook nog naar aan het kijken en staat ze paraat via de e-mail om alles weer op de rit te krijgen. Dat heeft even tijd nodig en tot het zo ver is gaan we maar even vroeg naar bed toe.

Fenna heeft heel goed naar ons geluisterd en nam ons serieus. We hebben in ieder geval weer het vertrouwen gekregen in dat we op de goede weg zijn en het ook echt wel weer goed gaat komen. En ook gewoon heel fijn dat er naar alles gekeken wordt (slapen, eten, etc...). En wat ik zelf als heel prettig heb ervaren is dat ze echt voor je klaar staan. Ons eerste gesprek duurde 45 min en gisteravond nog een keertje 20min gebeld. En hierna mogen we dus nog mailen totdat het allemaal weer goed gaat.
- Alphen aan den Rijn - 21 juni 2022
1238 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10