9.4/10
Volg ons
Download de gratis slaapgids

De afgelopen jaren hebben wij al duizenden ouders geholpen aan meer (nacht)rust. Een greep uit de duizenden reviews van ouders.

Ervaringen van andere ouders

Een aantal van onze reviews

9

Geschreven op: 29-03-2023

Voor de tweede keer uitgekomen bij Slaaptips voor baby’s. Dit keer bij Fenna, wat voor ons fijn is, omdat zij zelf ook een tweeling heeft en wij zoekende waren met onze tweeling. Tijdens het gesprek tips gehad, waar we direct mee aan de slag gingen. Helaas hadden deze nog niet helemaal het gewenste effect. We hadden een vervolgafspraak gepland en op mijn verzoek mocht deze eerder. We hebben rustig de situatie besproken en boeken nu aanzienlijke vooruitgang! Overdag hebben we zoveel meer rust! Gisteren zijn begonnen met het toepassen van de tips ‘s nachts. Hopelijk zien we hier net zo snel vooruitgang als overdag. Fenna luistert heel goed naar je situatie en denkt actief mee, heel fijn!

Christa - Versteeg
10/10

Een verkooptruc

Geschreven op: 28-03-2023

Helaas hadden wij geen goede ervaringen met slaapcoach Sam. Het advies kwam copy past uit de slaapgids en dus niet “op maat” en niet de moeite waard om extra geld aan uit te geven. Daarnaast kregen we als de vragen wat ingewikkelder werden vaak het antwoord “hij is te jong, dus je moet wachten” wat de belofte van “hulp voor elke leeftijd” helaas ook in duigen doet vallen. De communicatie liep moeizaam en we moesten steeds een paar dagen wachten op reactie. Tot slot grote ergernis aan het “advies” van Sam om een nieuw consult te boeken en dus om meer geld te vragen terwijl er nog geen enkele dienst geleverd is … echt een rip-off

Anne - Amsterdam
2/10

Duidelijke uitleg, met geduld en liefdevol gebracht

Geschreven op: 28-03-2023

Het slaappatroon van onze dochter veranderde en opeens werkte niet meer wat we altijd deden. We kregen duidelijke tips en er was ruim gelegenheid om vragen te stellen. De aangereikte methode lijkt vruchten af te werpen voor ons, maar we zijn nog in een proces. Het is erg fijn dat er een plek is waar je met vragen over slapen terecht kunt bij iemand die kennis van zaken heeft en liefdevol in het gesprek staat. Hartelijk dank.

Danielle - Regio het Gooi
8/10

Wederom super geholpen!

Geschreven op: 28-03-2023

Het is de tweede keer dat we de hulp van slaaptipsvoorbabies inschakelen en wederom super fijn. De tips zijn concreet en duidelijk en werkten direct! Heerlijk om eindelijk weer wat meer uur te slapen :)

Carlijn - Nijmegen
9/10

Aanrader! Na twee nachten gelijk verbetering!

Geschreven op: 27-03-2023

Slaapcoach Fenna heeft ons advies op maat gegeven voor onze dochter (6,5 maanden). Door overdag het juiste schema aan te houden en ‘s nachts volgens de juiste methode de voedingen af te bouwen slaapt onze dochter nu al 6 nachten door wat hiervoor nog nooit is gebeurd. Wij zijn haar erg dankbaar!

Fleur - Naaldwijk
10/10

Heel blij met de keuze een consult te boeken!

Geschreven op: 27-03-2023

Wij zijn superfijn en op maat geholpen door Marijke! Ons dochtertje deed bij 6,5 maand voornamelijk hazenslaapjes overdag en werd ook in de nacht elke 45 minuten wakker en sliep dan verder als we haar vasthielden of tussen ons in legden. Sinds de slaaptraining kan ze zelf in haar eigen bedje in slaap vallen in de nacht. We merkten al na 2 dagen resultaat. We zijn heel blij dat we het zijn aangegaan en hebben nu ook weer wat eigen tijd terug. Kortom, we raden het iedereen aan!

Joris - Amsterdam
10/10

Uitstekend geholpen door Tess!

Geschreven op: 27-03-2023

Na ruim 10 maanden dramatische nachten en waardeloze hazenslaapjes overdag, binnen 3 nachten een doorslapende baby.. en Ouders! Omdat we er helemaal doorheen zaten op zondag ochtend vroeg (5 uur) eindelijk op de Instagram link voor een consult geklikt, ik volgde jullie al een aantal maanden, had het boek al gekocht, daar hebben we al enorme stappen mee gemaakt maar bleven toch steken op hazenslaapjes overdag en hele slechte nachten met nog minimaal 4 a 5 voedingen (borst) om weer in slaap te kunnen komen. Om 10 uur diezelfde ochtend hadden we al een consult met Tess, die ons met een aantal minimale wijzigingen en tips voor in ons dag eet en slaap schema en met een duidelijke aanpak van een slaaptraining methode sliep onze kleine prins op nacht 3 al door! We hadden van ons uur nog 15 minuten over en hebben die een week later kunnen gebruiken voor onze vragen. Verder was Tess heel goed benaderbaar via de mail toen we tussendoor nog met wat vragen zaten! Dikke aanrader!! Dus voor iedereen die net als ik maanden lang aan het twijfelen is of een consult wel zin heeft, wacht niet langer en boek direct!

Wendy - Zaandam
10/10

Heel fijn geholpen

Geschreven op: 27-03-2023

Wij zijn echt ontzettend fijn geholpen door Fenna. Ze keek echt naar onze opvoedstijl en wat er bij onze baby zou passen qua methode. Na wat kleine aanpassingen in het slaapschema en een paar nachten met training, slaapt hij, en wij, nu zoveel beter. Hij is nog vrolijker dan normaal. We hadden het veel eerder moeten doen!

Anouk - Venhuizen
10/10

Wat een inzichten hebben wij gekregen

Geschreven op: 27-03-2023

Na 7 maanden lang onrust en slapeloze nachten, hebben we de hulp van Fenna ingeschakeld. Fenna gaf ons een duidelijk plan waar we meteen mee aan slag zijn gegaan. We merkte na een paar dagen al verschil. Het gaat steeds een stukje beter. We zullen zeker nogmaals contact zoeken, mocht dit nodig zijn in de toekomst.

Julia Kloppenburg - Nuenen
9/10

Geweldig, slaap is geen issue meer!!

Geschreven op: 26-03-2023

Rustig slapen was voor onze zoon vanaf zijn geboorte niet vanzelf sprekend. Met 7 maanden een heel relaxed telefonisch consult met Sam gehad, onze zoon vond het lastig om zelf in slaap te vallen omdat er toch verschillende associaties zoals in slaap wiegen waren ontstaan. Na dit consult met tips en handvaten die bij ons passen meteen aan de slag gegaan, na nacht 1 al direct positief resultaat en ondertussen is slaap voor ons geen issue meer. Wij zijn jou eeuwig dankbaar Sam!

Eva - Eindhoven
9/10

Fenna heeft ons fantastisch geholpen!

Geschreven op: 23-03-2023

Sinds we met Fenna aan de slag zijn gegaan, hebben we terug onze avonden en nachten. Onze dochter (3maanden) sliep niet/amper in een bedje. Fenna heeft ons stap voor stap geholpen. Ze deed dit echt op ons tempo. Af en toe hebben we een stapje teruggezet, maar nadien hadden we telkens een mooier resultaat. Onze dochter (nu 4 maanden) slaapt nu zelfstandig in en zonder speen. We hadden nooit gedacht dat we dit gingen bereiken. De dutjes overdag moeten we nog inoefenen, maar we hebben er echt vertrouwen in. Dank je Fenna!

Julie - Rumst
10/10

Aanrader!

Geschreven op: 23-03-2023

Erg fijne gesprekken gehad met slaapcoach Fenna. Het consult was opgesplitst in 2 momenten waardoor we aan de slag konden met de adviezen en deze daarna nogmaals konden bespreken. Ook was Fenna erg meedenkend over het plannen van de consulten, heel flexibel. Kortom: zeker een aanrader!

Sacha - Nederweert
10/10

Jullie hulp gaf ons het vertrouwen door te zetten

Geschreven op: 23-03-2023

Mijn zoontje van 5 maanden had moeite zelfstandig in slaap te vallen, met als resultaat eindeloos gewieg en een hoop onrust. Met hulp van Maxime en een strak schema slaapt hij nu heerlijk in zijn eigen bedje op zijn eigen kamer. Dankbaar voor de rust die we daardoor hebben gekregen.

Minke - Utrecht
10/10

Begeleiding op maat met resultaat

Geschreven op: 23-03-2023

Ik heb nu voor de tweede keer hulp ingeschakeld van Marleen. Heel fijn om weer even te kijken naar wat we al goed doen en wat misschien anders kan. De benadering is zeer positief en er wordt heel fijn meegedacht.

Tineke - Schildwolde
10/10

Na 9 maanden slaapt ons zoontje de hele nacht door!

Geschreven op: 22-03-2023

Bedankt Anne, voor je luisterend oor en alle tips. Ons zoontje slaapt sinds ons gesprek meteen zelfstandig in en de hele nacht door. Nooit verwacht dat dit zo snel zou gaan. Super fijn! Ik raad echt iedereen aan om dit te doen, wij hebben zoveel rust gekregen in ons gezin.

Kim - Wilnis
10/10

Erg geholpen met de tips

Geschreven op: 22-03-2023

Al verschillende dingen geprobeerd om onze vroege vogel wat langer te laten slapen. Het volgen van de masterclass geeft ervoor gezorgd dat we hierin een doorbraak hebben bereikt. Duidelijke en toepasbare informatie. Voelde voor ons als betrouwbaar en paste goed bij onze wensen en verwachtingen.

Suzanne - Den bosch
10/10

Adviezen waar je wat aan hebt!

Geschreven op: 22-03-2023

Dit is onze tweede keer dat wij de hulp van Slaaptipsvoorbabys inschakelen, en wederom met fantastisch resultaat. Onze dochter (2.5) sliep na het vorige consult (met 1 jaar) altijd erg goed. Maar de overvang naar een groot bed was toch een trigger. Samen met wat handvaten zijn wij aan de slag gegaan, en na 2 nachten was ze weer in haar oude slaapritme, bleef ze in bed, en hadden wij onze nachtrust weer terug. Iedereen die twijfelt, niet doen! Je slaap is alles, en ik kan het niet anders dan aanbevelen om slaaptipsvoorbabys hiervoor in te schakelen.

Merle - Amsterdam
10/10

Goede handvaten en advies gekregen

Geschreven op: 22-03-2023

Fenna heeft ons super goed geholpen met het slaapconsult voor onze dochter. We hebben gekeken naar de situatie zoals die eerst, toen hebben we een aantal tips en technieken gekregen die we konden proberen. Na een tijdje deze adviezen te hebben opgevolgd slaapt onze dochter nu (bijna) de hele nacht door.

Brian - Erp
10/10

Concrete tips, helaas niet direct resultaat

Geschreven op: 21-03-2023

Onze zoon van 9 maanden kon nog niet goed zelf doorslapen en werd vaak én erg vroeg wakker (05.00 uur). We hebben een aantal concrete tips gekregen, om vooral eerst een aantal oorzaken van het vroege wakker worden uit te sluiten. Toen we die oorzaken konden uitsluiten hebben we nog een keer een gesprek gehad en heeft de slaapcoach ons nog wat andere tips gegeven. Helaas slaapt onze zoon nog steeds niet de hele nacht door en wordt hij ook vaak nog vroeg wakker. Er is eigenlijk geen pijl op te trekken. Ook als hij overdag het ritme pérfect volgt is het snachts niet altijd goed en als overdag het ritme niet wordt gevolgd (bijvoorbeeld door het kinderdagverblijf) slaapt hij opeens snachts een stuk beter.. De tip van Fenna om als hij snachts wakker wordt de gecontroleerd huilen methode toe te passen werkt goed. Omdat we zelf al behoorlijk goed waren ingelezen door slaaptipsvoorbaby's op instagram te volgen en het boek te kopen vinden we het lastig om te zeggen of we écht iets aan het consult hebben gehad (we kregen niet echt nieuwe tips namelijk). Wel vonden we het een prettig contact en vinden we het fijn dat er de mogelijkheid was om tussentijds vragen te stellen en of bij te sturen. We kunnen ons voorstellen dat het voor mensen die het boek niet hebben misschien nog iets waardvoller is en er meer verrassende tips zullen zijn.

Eline - Utrecht
7/10

Hele fijne ervaring en begrip voor hoe wij het als ouders doen en willen.

Geschreven op: 21-03-2023

Wij hebben de hulp van Sam als bijzonder fijn ervaren. Er werd goed geluisterd naar ons en de situatie bij ons daardoor heel goed ingeschat. Wat ik vooral ook fijn vond was dat er meegedacht werd over hoe wij in de situatie terecht gekomen waren. Dat in combinatie met de tips en methoden die we als handvatten kregen waren top! Onze kind slaapt nu zo veel beter. Zowel voor kind als ouders een enorme verbetering. Dank jullie wel!

Anouk - Amsterdam
10/10

Geweldig !!!!!

Geschreven op: 20-03-2023

We begonnen met een heel fijn gesprek een uur lang d.m.v videobellen. Na wat kleine aanpassingen sliep ons kind na 3 dagen volledig door. Hij was vanaf zijn geboorte tot 9 maanden om de 2 uur wakker voor drinken snachts ( dacht ik ) Dit bleek een gewenning te zijn en na de tips was het over. Ik had dit veel eerder moeten doen. Voor iedereen een aanrader.

Alexandra - streefkerk
10/10

Kleine aanpassing, grote gevolgen!

Geschreven op: 20-03-2023

Onze zoon sliep snachts niet altijd door, ondanks dat hij het wel vaker heeft gedaan. Een kleine aanpassing met de dutjes heeft het een stuk beter gemaakt en hoeven wij niet elke nacht naar zijn kamer te gaan.

Laura - Nijverdal
9/10

Geweldige hlp, bij twijfel doen!

Geschreven op: 20-03-2023

Wij hebben 2 keer gebruik gemaakt van Slaaptipsvoorbabys, en beide keren waren de dames geweldig, rustig en hielpen de tips vrij snel. Onze jongste zoon had door KMA een hele vervelende slaap associatie waardoor we elke nacht van 23u - 03u met hem bezig waren. We waren allemaal op! Door de tips te volgen (1e keer wel echt dooorbuiten...) slapen we nu elke avond rustig van 19-6u30. De 2e keer hadden we een terugval na ziekte en kregen we nog een steuntje in de rug en liep het vrij snel weer op rolletjes. Dus mocht je twijfelen, zeker doen. Het is het geld meer dan waard.

Liz - Meerstad
10/10

Concrete duidelijke tips

Geschreven op: 20-03-2023

Mijn partner en ik hadden elk andere verwachtingen en vragen voor de consulent. Ze begreep heel snel wat onze vragen en bezorgdheden waren. Ik vond het heel goed hoe ze zich afstemde op onze aanpak en wat wij belangrijk vinden in de opvoeding. Ze hielt er rekening mee dat we onze dochter niet wilde laten huilen bij het inslapen. Ze zocht naar oplossingen die voor ons geschikt waren. Het fijne was ook dat we het eenmalig consult in 2x 30min konden indelen. Zo konden we de tips in de praktijk proberen toepassen en nadien nog eens vragen stellen. Heel begripvol! Danku!

Frederique Breugelmans - Sprang-Capelle
9/10

Een aanrader voor ouders van lastige slapers!

Geschreven op: 20-03-2023

Na een hele tijd twijfelen besloten een consult te plannen omdat onze baby met name overdag niet goed sliep. Het consult was snel gepland en het gesprek was prettig. De gegeven adviezen waren goed toepasbaar en hadden direct effect. Een paar weken later nogmaals contact gehad toen de nachten ineens lastig gingen. Ook toen hele praktische adviezen gekregen waarna de kleine na één nacht weer goed door sliep. Bedankt Fenna!

Lotte - -
9/10

Top!!

Geschreven op: 20-03-2023

Elke dag was ik bij elk slaapje wat onze dochter ging doen zeker een half uur met haar bezig om in slaap te krijgen. En na 25 minuten moest ik haar weer ondersteunen om verder te slapen. Snachts werd ze vaak om 5 uur wakker en sliep alleen verder als wij er bij ons in bed namen. Samen met Marleen hebben we uitgebreid bekeken wat ons dochtertje nodig had. En een methode uitgekozen om haar zelfstandig in slaap te laten vallen. De eerste avond meteen resultaat, ze viel zelfstandig in slaap na 30 minuten!! En zo ging het elke dag een stukje beter. De nachten slaapt ze nu heerlijk door tot 7.00 uur! Achteraf hadden we veel eerder een slaapcoach ‘moeten’ inschakelen dat had eerder veel meer rust gegeven voor ons alle 3. Dus voor de mensen die twijfelen, door Marleen hebben wij de rust weer terug in ons gezin!

Emmely - Winkel
10/10

Snel, duidelijk en resultaat! Heel fijn geholpen!

Geschreven op: 20-03-2023

Ons zoon werd vaker snachts wakker voor een aantal uren of heel vroeg. Na heel veel tips te hebben gelezen online, toch maar een consult geboekt. En kon dezelfde week nog ingepland worden. Heel blij met de hulp, we slapen nu altijd door snachts en de ochtenden gaan ook al een stuk beter. Bij twijfel, boeken we de volgende keer direct weer een consult!

Anne - belfeld
9/10

Praktisch, duidelijk en concreet

Geschreven op: 20-03-2023

Goede ervaring! Sommige dingen weet je wel, maar vooral de praktische vertaalslag is erg fijn. Je hebt binnen no-time een aanpak, passend bij jouw situatie. Sam geeft helder en concreet advies en weet goed waar ze het over heeft.

Diana - Rosmalen
10/10

Wat een rust in huis!

Geschreven op: 19-03-2023

Het slapen van onze dochter nu net 2 jaar ging vanaf 9 maanden altijd op en af. Wanneer we het gevoel hadden nu hebben we ècht een slaapcoach nodig, dan ging het weer 2 weken goed. Uiteindelijk sliep ze een maand lang goed, maar besloten we gezien haar overbeet te stoppen met de speen. Ze voelde direct ruimte om ons te bespelen. Van melk pakken in de nacht, met een matras naast haar op de grond tot uiteindelijk nachten met haar op het matras op de grond, zodat de ander normaal kon slapen. Dit was het moment dat we dachten dit houden we niet vol laten we haar slaapprobleem nu maar tegelijk met die speen aanpakken en een slaapcoach in de hand nemen. Op vrijdag heb ik het intakeformulier ingevuld en de maandag daarna had ik direct een call met Fenna. Super fijn dat dit zo snel geregeld kon worden, want voor je gevoel kan de hulp niet snel genoeg komen als je eenmaal de stap hebt gezet. De call met Fenna voelde gelijk fijn en vertrouwd! Ze luistert ontzettend goed naar het verhaal van het gezin en kijkt naar het karakter van het kind om te bepalen welke slaapmethode het best bij de situatie past. Wij kregen als handvat om bij onze dochter te blijven zitten en als ze bleef drammen moesten we zeggen “Als je nu niet rustig gaat liggen dan ga ik weg”. Na 5 minuten moesten we terugkomen en zeggen “Zullen we het weer opnieuw proberen? Ga nu maar lekker liggen dan kom ik hier zitten”. De 1ste avond 3x weg moeten lopen en in de nacht 1x en daarna nooit meer! Door het gevoel dat er een expert achter je staat en je niet twijfelt over de methode werkt het ook echt. Wij merkten dat er direct een bepaalde rust terugkeerde in ons huis. Minder strijd door vermoeidheid zowel van ons als ouders als van onze dochter. Tijdens dit traject hebben we heel erg de ruimte gevoeld om Fenna te contacten. Op momenten waar je normaal was gaan twijfelen kon je nu advies vragen. De prijs kwaliteit van slaaptipsvoorbabys en in ons geval Fenna is echt top!

Vivian - Nootdorp
10/10

We slapen weer!!

Geschreven op: 19-03-2023

Onze dochter is 1,5 jaar en heeft heel veel oorontstekingen gehad en heeft daarom ook buisjes gekregen. Doordat ze vaak in de nacht pijn had is haar hele ritme veranderd en is het wakker worden in de nacht een slaapassociatie geworden. Dankzij het luisterend oor van Marleen en fijne tips slaapt onze dochter weer. Ze luisterde goed naar ons verhaal en gaf tips die bij ons pasten. Dit was de 2de keer dat we een consult hadden en weer had ik spijt dat ik niet eerder een afspraak had geboekt.

Petra - Ridderkerk
10/10

Na de eerste nacht al zoveel verbetering!

Geschreven op: 18-03-2023

Bedankt voor de uitgebreide adviezen/tips Marijke! Na de eerste nacht al zoveel verbetering!

Kim - Zwolle
10/10

Dit consult heeft ons enorm geholpen!

Geschreven op: 18-03-2023

Tess heeft ons super goed geholpen! Na het consult met Tess zijn wij hard aan de slag gegaan met haar adviezen. Onze dochter van 7 maanden deed overdag alleen maar hazendutjes van max. 30 minuten en werd vaak 's nachts wakker. Hierdoor hadden wij als ouders geen rust meer. Na keihard er aan te hebben gewerkt, slaapt onze dochter nu vele malen beter! Af en toe slaapt ze nu zelfs de nachten door, dit is voor ons een hele verademing! Overdag slaapt ze ook stukken beter, de hazendutjes beginnen langzamerhand steeds meer over te gaan in goede slaapjes! Wij zijn super blij met het resultaat dat wij tot nu toe hebben bereikt, we kunnen het zeker aanraden. Helemaal het geld waard! Demi en Jeroen

Jeroen - Dordrecht
10/10

Kundig en betrokken.

Geschreven op: 17-03-2023

Kirsten heeft ons fantastisch geholpen. Het consult was super duidelijk waarbij alle relevante punten werden nagelopen. Waar wij super blij mee waren is de nazorg. Kirsten heeft ons op diverse moeilijke momenten nog bijgestaan met tips en steun. De slaaptraining ging even minder omdat ons zoontje ook ziek werd in die periode. Toch heeft Kirsten ons ook daarna weer op weg geholpen. Enorm goed geholpen!

Robert - Oud-Beijerland
10/10

Eindelijk weer slaap!

Geschreven op: 17-03-2023

Na 16 maanden dachten wij niet dat het echt zo makkelijk zou lukken om ons dochtertje te laten doorslapen. Ze kwam 's nachts nog steeds regelmatig. Door een duidelijke routine en aanpak ging dat zo snel dat we echt versteld stonden, onze nachtbraker die voor het eerst 12 uur aan één stuk sliep, bizar! We zijn heel fijn geholpen en zouden dit echt aanraden aan iedereen die zijn nachtrust weer terug wil.

Dennis en Stefanie - Boekel
10/10

Professioneel gesprek

Geschreven op: 16-03-2023

Prettig gesprek met veel begrip. Door een kleine aanpassing (geen slaap meer na 15.00u en niet voor 09.00u ochtenddut) sliep onze zoon van 10 maanden bijna direct door van 19.00u tot 06.00u. Daardoor hebben we niet eens hoeven slaaptrainen. Heel af en toe komt hij alsnog een keer in de nacht voor wat drinken, maar hij heeft dan ook echt honger en is het geen associatie meer. De eerste week was wat pittig, omdat hij moest wennen aan het langer wakker zijn in de namiddag en hadden we de bedtijd wat vervroegd naar 18.15u, maar nu lukt het eigenlijk elke dag wel om van 15.00u tot 18.45-19.00u wakker te zijn.

Ingrid - Apeldoorn
9/10

Op maat gemaakte oplossing

Geschreven op: 16-03-2023

Ons zoontje van 4,5 maand sliepen eigenlijk al wel erg goed maar we moesten er snachts soms uit om de speen terug te geven. En overdag kwam hij na 45min slapen ook niet meer in slaap zonder speen. De speen was natuurlijk de boosdoener (de afhankelijke slaapassociatie), maar hoe pak je dat aan? Marleen heeft goed geluisterd en handvatten gegeven hoe we van de slaapassociatie afkomen. We waren voorbereid op een paar zware dagen (of weken) maar na 1 a 2 machten was alles opgelost. De nachten slaapt hij nu door en als hij overdag wakker wordt tijdens een dutjes dan weet hij zonder hulp weer in slaap te vallen. Wat een rust geeft dat, heerlijk!

Beau - Dalfsen
10/10

Zeer prettig!

Geschreven op: 16-03-2023

Wij hebben de slaapconsult als zeer prettig ervaren. Dezelfde nacht merkten we al verschil!

Rochelle - Boxtel
10/10

Super fijn!

Geschreven op: 15-03-2023

Hele fijne begeleiding gehad van Marleen, neemt alle tijd voor je en zoekt naar een passende oplossing binnen het gezin! Zeker een aanrader !

Romy - Veldhoven
10/10

Effectief en meedenkend

Geschreven op: 15-03-2023

Wij zijn heel fijn geholpen door Tess bij de slaapproblemen van onze zoon van 4 maanden. Het videoconsult was prettig en daarna konden we ook per e-mail nog vragen stellen om een en ander specifiek af te stemmen op de patronen van onze zoon. Onze zoon slaapt inmiddels overdag en ‘s nachts een stuk beter en we zijn aan de hand van de tips van Tess bezig met de puntjes op de i.

Valéry - Vianen
10/10

Heel erg tevreden

Geschreven op: 15-03-2023

Fijn gesprek met succesvolle tips

Rolisa - Canada
10/10

Verademing

Geschreven op: 14-03-2023

Heel fijn contact met Marleen gehad. Wat fijn om zo serieus te worden genomen, maar ook heel informeel. Hierdoor voelden wij ons op ons gemak! Het was ons lastig om uit een cirkel te komen van nog 2 slaapjes, maar daardoor ook vroeg wakker worden. Zo simpel als het 3e slaapje ging, zo lastig werd het 2e slaapje eraf. Maar door concrete tips, passend bij onze dochter, is er al heel snel vooruitgang te zien! Zo blij mee. Er is altijd wel iets (ziek zijn, sprong, tandjes) waardoor je denkt dat je nog maar even moet wachten om een consult aan te vragen en dat het wel overgaat. Dit merkten wij ook, maar toch de knoop doorgehakt en elke cent waard :)

Anne - Lichtenvoorde
9/10

Goede handvaten met goed resultaat!

Geschreven op: 14-03-2023

Ons zoontje van 4 maanden sliep door maar toen niet meer. Steeds vaker konden we er in de nacht uit en steeds langer zaten we naast zijn bed. Door het slaapgebrek van ons zelf konden we ook niet meer helder nadenken hoe we dit moesten oplossen. Het consult bij slaaptips voor babys bracht hierin rust, en de oplossing! Kirsten straalde vertrouwen uit dat dit probleem gemakkelijk op te lossen was binnen een paar dagen. Met een duidelijk stappenplan konden we aan de slag en na 5 nachten sliep zowel ons zoontje maar ook wij weer hele nachten door. Wij zijn erg blij dat we dit consult geboekt hebben, lezend op internet kom je heel veel informatie tegen maar het is heel erg van meerwaarde om dit te bespreken met een expert op dit gebied, die een persoonlijk advies geeft en waaruit je ook veel vetrouwen haalt dat het plan van aanpak zal gaan slagen.

Inge - Veghel
10/10

Fijn gesprek met Fenna!

Geschreven op: 13-03-2023

Onze anders goed slapende dochter van bijna 1 werd ineens elke dag om 5.30 wakker… na een fijn gesprek met Fenna een aantal dingen aangepast in de routine en haar slaapkamer en al na een paar nachten ging het weer stukken beter. Superfijn om even wat bevestiging te krijgen!

Isabel - Haarlem
10/10

Iedereen aan te bevelen!

Geschreven op: 13-03-2023

Anne heeft ons super goed geholpen, na een aantal aanpassingen in het ritme overdag en slaaptraining voor de nacht ging onze dochter al veel beter slapen. Na 2 nachten sliep ze zelfs als door, wat een verademing! Super bedankt voor jullie hulp, kan het iedereen aanraden!

Annemarel - Rijssen
10/10

Prettig contact en effectieve aanpak

Geschreven op: 13-03-2023

De aanpak is effectief gebleken, er wordt goed gekeken naar de specifieke behoeftes van het kind en krijgt de mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen en of bij te sturen. Fijn contact met de slaapcoach.

Lisa - Meppel
10/10

Dit was het zetje dat we nodig hadden!

Geschreven op: 12-03-2023

We hebben een heel fijn en open consult gehad. Hierna een aantal aanpassingen gedaan in het slaapritme. Het kostte uiteindelijk weinig moeite, maar wel groots resultaat; ons kindje slaapt nu heerlijk 12 uur per nacht!

Nina - Rotterdam
10/10

Waardevol

Geschreven op: 12-03-2023

Ons zoontje van 8 maanden werd snachts nog wakker voor een voeding ( gewenning). Een consult geboekt om hier vanaf te komen. Vervolgens met slaapcoach Marleen een prettig online gesprek gehad en daarbij verschillende opties besproken om deze gewenning te doorbreken. Gelijk aan de slag gegaan en na 4 dagen al resultaat! Vervolgens nog een paar keer via de mail wat vragen gesteld aan Marleen, waar altijd een helpend en snel antwoord op terugkwam. Inmiddels geen nachtvoeding meer en fijn doorslapen waar wij ontzettend aan toe waren! Kan een consult iedereen aanbevelen voor een advies op maat, passend bij je/jullie als ouder en het kindje!

Michelle - Kampen
9/10

Fijne tips – gaat de goede kant op!

Geschreven op: 12-03-2023

Fenna helpt ons al vanaf 9 maanden met onze inmiddels bijna 3 jarige die gevoelig is voor alles rondom zijn slaap. Met haar tips zijn we nu zijn dutjes overdag aan het afbouwen - het gaat de goede kant op!

Niki - Amsterdam
8/10

Door zeer duidelijk en helder advies sliep ons meisje in 1 nacht door!

Geschreven op: 11-03-2023

Na 15,5 maand élke nacht minstens 1 keer wakker (soms wel 3 of 4 keer) waren we echt heel erg toe aan betere nachten en wilden we niet meer afwachten tot ons meisje dit zelf zou gaan oppakken. Richelle heeft ons heel helder advies gegeven en een duidelijke aanpak waardoor we vol goede moed aan de slag gingen. Zo fijn om met een hele duidelijke aanpak aan de slag te gaan. En wat pakte ons meisje dit snel op! Nacht 2 sliep zij al helemaal op. Mega verrast want dit hadden we echt niet verwacht! En nu slapen we al weken elke nacht lekker door. Intens blij!!!

Annemieke - Moerkapelle
10/10

Zeer tevreden

Geschreven op: 11-03-2023

Fenna heeft ons goed geholpen met de slaapproblemen van onze tweeling. Fijn dat zij ervaringsdeskundige is en daardoor advies op maat wist te geven.

Roos - Weesp
10/10

Uitgelichte slaaptips

Het 4’s Ritueel

Het 4’s Ritueel

Als je op zoek bent naar een liefdevolle en geliefde manier om je baby al vanaf jonge leeftijd zelf in slaap te leren vallen, dan is het 4S ritueel een populaire methode om te proberen. Maar wat is het 4S ritueel precies en hoe werkt deze methode? Lees het in dit artikel en/of bekijk onze video hieronder over het 4’s ritueel. Wat is het 4S ritueel? Het 4S ritueel is een bekende methode in de wereld van de babyslaap. Een belangrijk voordeel van deze methode is dat je er direct na de geboorte mee kunt beginnen en je baby op een vriendelijke manier leert om zelfstandig in slaap te vallen.  De 4S slaapmethode dankt zijn naam aan de vier verschillende stappen die worden doorlopen: setting the stage, swaddling, sitting en sush-pat. Het gaat dus om de Engelse namen van het ritueel. In het Nederlands zijn de stappen als volgt: slaapomgeving klaarmaken, inbakeren, zitten, sh-en en kloppen.  Hoe werkt het 4S ritueel? Wil je je baby met behulp van het 4S ritueel zelfstandig in slaap leren vallen? Het 4S ritueel bestaat uit 4 stappen die je voor ieder slaapje doorloopt. De eerste drie stappen doorloop je altijd, de vierde stap is

Slaaptips0-16 weken,
baby diepe slaap

baby diepe slaap

Wist jij dat de slaapcyclus van een baby korter duurt dan die van een volwassene? Bovendien is de slaapcyclus van een baby anders opgebouwd. De slaapcyclus van een volwassene duurt zo’n 90/100 minuten, terwijl die van een baby zo’n 45 minuten duurt. Ook is de slaapcyclus van een baby anders opgebouwd dan die van een volwassen persoon; een baby valt pas aan het einde van een slaapcyclus in een diepe slaap, terwijl de diepe slaap bij volwassenen aan het begin van de slaapcyclus valt. Waarom is deze diepe slaap belangrijk voor een baby en wat moet je nog meer weten over deze slaapfase? Waarom is diepe slaap belangrijk voor baby? Slaap is ontzettend belangrijk voor de groei en ontwikkeling van je baby. Vooral de diepe slaap speelt een grote rol bij de groei van je kindje, omdat tijdens deze slaapfase beschadigde cellen worden hersteld en nieuwe cellen worden aangemaakt. De diepe slaap draagt daarnaast ook bij aan de ontwikkeling van de hersenen en is hét moment waarop je baby alle indrukken van de dag verwerkt.  De diepe slaap is dus een belangrijk onderdeel van de slaapcyclus van je baby. Hoe lang duurt het voordat je baby in diepe slaap is

Slaaptips0-16 weken, 1-2 jaar, 4-12 maanden,
Deze BN’ers hebben hun (nacht)rust terug

Deze BN’ers hebben hun (nacht)rust terug

Alle ouders en kinderen voorzien van meer (nacht)rust is onze missie. En wij zijn goed op weg. De afgelopen jaren hebben wij al duizenden ouders en kindjes mogen helpen aan meer slaap. Tussen die ouders zaten ook veel ouders die jij misschien wel (her)kent van uit het medialandschap. In dit artikel delen we met jou enkele namen die wij hebben mogen begeleiden naar meer slaap. Vanzelfsprekend delen wij alleen de namen die via hun eigen kanalen ook hebben gedeeld dat ze enthousiast waren over onze werkwijze. Slaaptipsvoorbabys to the rescue Inmiddels hebben wij al tientallen bekende Nederlands mogen begeleiden naar meer (nacht)rust. Ook zij kennen, net als ieder ander, slaapproblemen en struggelen soms met het slaapgedrag van hun kindje. Wij zijn enorm trots op de lijst met namen die wij al hebben mogen begeleiden. Veel van hen hebben op Instagram of YouTube gedeeld hoe zij door ons zijn begeleid en wellicht is dat voor jou fijn om te bekijken. Op ons Instagram kanaal vind je onder de highlight “fans” ook een greep uit de BN’ers die wat gedeeld hebben over ons. Deze Bekende Nederlanders hebben wij mogen helpen aan meer (nacht)rust:*Laatste update september 2022 Ondernemer en Youtuber Mascha en Gregor

Slaaptips0-16 weken, 1-2 jaar, 2-3 jaar, 3-4 jaar, 4-12 maanden,
Hoe overleef ik de 4 maanden slaapregressie?

Hoe overleef ik de 4 maanden slaapregressie?

Jouw jonge baby is misschien al die tijd een goede slaper geweest maar nu je baby ongeveer 4 maanden oud is geworden merk je dat je baby plotseling veel vaker wakker wordt ’s nachts en/of meer hazenslaapjes doet overdag. Wat is er ineens gebeurd? Het is de ‘beruchte’ 4 maanden slaapregressie die zorgt voor de meest grote verandering op het gebied van slaap bij je baby.  Wat houdt dit precies in en wat kan je doen om hier doorheen te komen?  In dit artikel lees je de volgende onderwerpen terug: Wat is een slaapregressie? Een slaapregressie is een periode waarin een baby of peuter die goed heeft geslapen ‘s nachts plotseling wakker wordt, moeilijk tot rust kan komen en/of dutjes overdag weigert of overslaat. Dit is een natuurlijke en normale verandering voor een baby, maar het kan wel een lastige tijd zijn voor ouders. We weten inmiddels dat een kindje de eerste drie jaar na de geboorte een aantal slaapregressie doormaken waarvan de 4 maanden slaapregressie de grootste is of, anders gezegd, voor het meeste slaapproblemen kan zorgen. Een belangrijk onderdeel van het doorlopen van deze slaapregressies is begrijpen waardoor ze worden veroorzaakt en wat er op dit moment met

Slaaptips0-16 weken, 4-12 maanden,

Slaaptipsvoorbabys.nl op Instagram

Feed Them Social: Instagram Feed not loaded, please add your Access Token from the Gear Icon Tab.
Volg ons: Instagram

Ontvang persoonlijke slaaptips

Schrijf je in en ontvang slaaptips die passen bij de leeftijd van jouw kind!

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
© 2023 Slaaptipsvoorbabys B.V. - KvK: 81783671

Meer nachtrust met onze GRATIS slaapgids

Ontvang direct de gids met gratis slaaptips
9.4/10 - 1477 beoordelingen
Hidden