Ervaringen

Met onze slaapgidsen, coachingstrajecten, webinars en telefonische consults hebben wij inmiddels al duizenden ouders geholpen om het slaapprobleem van hun kind op te lossen. Hier vind je een greep uit andermans ervaringen, op onze Facebook- en Instagrampagna vind je er nog veel meer.

 
8

Niet verwacht!

Na van alles geprobeerd te hebben toch maar een consult geboekt. Ik hield mijn hart vast en dacht als dit ook niet werkt dan werkt niks. Na een aantal aanpassingen in de slaapschema en slaaproutine slaapt Yasin sinds de eerste dag door! En gelijk op zijn eigen kamer! Na 10 maanden rust in de avonden :)
- Oss - 6 mei 2021
10

Na de eerste dag, gelijk doorslapen.

Onze nachtbraker was blijkbaar toe aan een nog strakker ritme en gecontroleerde dutjes. Op een dag ingezet en diezelfde nacht gelijk doorgeslapen. Wat een fijn en realistisch advies hebben wij mogen ontvangen. Enorm blij mee en ook oplossingen als het even wat anders loopt of als je toch even een dag op pad gaat en minder rekening wilt/kunt houden met slapen. Wij zijn er enorm mee geholpen
- Streefkerk - 5 mei 2021
10

Praktisch en to the point. We slapen weer door!

Onze dochter van 15 maanden sliep vanaf 6 weken door, maar was vanaf 10 maanden ineens weer elke nacht uren wakker. Ze stond meteen ‘aan’ dus moest altijd weer moe genoeg worden om in slaap te vallen. Fenna en ik hadden prettig contact in de voorbereiding op ons consult. Flexibel in haar beschikbaarheid en snel schakelen. Tijdens het consult kwam ze meteen ter zaken. Met twee concrete tips (vroeger naar bed en troosttechniek voor de nacht) slapen we weer door! Zo trots op onze dochter als ik haar ‘s nachts zie wakker worden, haar best zie doen om zelf weer in slaap te komen en dat het haar nog lukt ook! Overdag is het nu ook zo’n heerlijk kind. Alle energie om zich te ontwikkelen en wij zijn ook weer helemaal bijgekomen. Zo’n zin in elke dag :-) Bedankt Fenna!!! Ik raad iedereen een consult aan. Laagdrempelig en fijn om met een professional te sparren.
- Gordijn - 4 mei 2021
8

Fijne, duidelijke tips en schema’s

Hele fijne, duidelijke en handige tips in de Early Bird gids en Voorbeeld routines. Onze dochter is nog steeds geen uitslaper. Maar slaapt nu door en meestal tot na 6 uur :)
- Rijssen - 3 mei 2021
10

Vakkundig advies met direct effect

Soms kom je er zelf even niet meer uit en dan is het fijn als iemand je daarbij helpt. Fenna heeft ons heel goed geholpen door het slaapschema van onze tweeling onder de loep te nemen en tips mee te geven met twee keer een half uurtje videobellen. De meeste tips werkten direct en ook tussendoor kon er via de mail een vraag gesteld worden. Hadden we eerder moeten doen! Ps het is ook erg fijn dat Fenna zelf ook een tweeling heeft
- Utrecht - 2 mei 2021
10

De mist in mijn hoofd is verdwenen

Ik had al goede verhalen gehoord over slaaptipsvoorbabys maar had niet durven dromen dat ik er zo snel mee geholpen zou kunnen zijn. Ik heb een heel prettig gesprek gehad met Fenna, al haar tips ter harte genomen en vrijwel direct resultaat! Mijn dochter, die de afgelopen twee maanden bij mij in bed heeft geslapen, slaapt nu nachten door in haar eigen bed! Ik heb mijn nachtrust en slaapkamer weer terug en voel me een ander mens. De mist in mijn hoofd is verdwenen, na bijna een jaar gebroken nachten. Wat een heerlijk gevoel!
- Amsterdam - 30 april 2021
9

Aanrader!

Heel fijn om even met iemand te kunnen sparren die alles over slaap weet. Enerzijds ter geruststelling (het is niet zo abnormaal wat onze baby doet;-)) en anderzijds om het slapen echt te verbeteren. Zowel overdag als tijdens de nachten gaat het slapen steeds beter, waardoor we in een positieve spiraal zitten. En lukt het een keer niet zoals bedacht, hebben we ook praktische handvatten wat te doen. Tijdens het gesprek was er zelfs nog wat tijd over om ook nog een paar tips voor onze peuter te krijgen, waardoor onze avond nu een uur eerder begint. Kortom, echt een aanrader!
- Abcoude - 28 april 2021
9

Hele fijne persoonlijke tips voor meer rust en routine!

Tijdens het telefonisch zoom consult hele praktische tips gekregen. Ookal ging het slapen sinds de afspraak gemaakt was al een stuk beter snachts, vooral de routine overdag maakt dat we eindelijk de avond fles durfden af te bouwen en er gewoon meer rust en regelmaat is. Heel fijn!
- Hengelo - 28 april 2021
10

Ik voel me weer mens!

Het was even een zoektocht voor ons zoontje van 6 maanden. Uiteindelijk heeft Fenna een passend plan bedacht. De eerste nacht was best spannend zonder avondvoeding. Snachts hebben we A gecontroleerd laten huilen waardoor hij uiteindelijk om 7u wakker gemaakt moest worden. De dag daarna (en nu nog steeds) wordt hij om 5u wakker, valt zelf weer in slaap en wordt vervolgens om 6/6.15 uur wakker. We hebben eindelijk onze nachtrust weer terug. Wat fijn! Echte aanrader zo’n consult!!! Fenna bedankt voor je geduld!
- Ede - 26 april 2021
10

Hartstikke blij!

Na (te) lang wikken en wegen en zelf van alles geprobeerd te hebben uiteindelijk een telefonisch consult geboekt i.v.m. het vaak worden van ons zoontje. Dit hadden we eerder moeten doen! Fenna heeft kwam met een duidelijk advies en nu slapen we weer door. Na een week weer contact gehad met Fenna omdat hij nu wel erg vroeg wakker wordt maar ook daarvoor ontvingen we duidelijke tips. We zijn heel erg blij dat we om hulp hebben gevraagd en kan het iedereen aanraden; wacht niet te lang.
- Eibergen - 22 april 2021
10

Top tips, enorme aanrader

M’n kindje is pas 3,5 maand oud maar sliep heel onrustig. Omdat hij nog zo klein was voelde het in eerste instantie een beetje raar om dan al een slaap coach in te schakelen, maar alles voor wat extra slaap. Ben zo blij dat ik het heb gedaan! Door een paar simpele tips van Fenna merkten we de dag erna al verschil. Waar m’n kind eerst om het uur na z’n nacht fles wakker werd, sliep hij erna door tot een schappelijk tijdstip. Toch heel fijn om tijdens het gesprek de bevestiging te krijgen dat je het goed doet maar door paar kleine aanpassingen iedereen in huis gelukkiger is. Bedankt Fenna!
- Amsterdam - 21 april 2021
10

Fantastisch! Ik kan mezelf weer voor de volle 100% geven!

Ons dochtertje Dide van 6 maanden is een heerlijk vrolijk en tevreden meisje! Echter was ze iedere nacht tussen 4.00u en 6.00u ruim een uur wakker! Ons dochtertje volgde alle slaapjes vanuit de slaapgids op, alleen die nachten wilde maar niet lukken. We hebben echt van alles geprobeerd om dat te doorbreken. Uiteindelijk hebben we een telefonisch consult ingeboekt. Fenna heeft ons geholpen. Wat een topper. Binnen een half uur hadden we een plan! Dide is vanaf de dag dat we met Fenna hebben gesproken, in de nacht, vrijwel nooit meer langer dan 5 minuten wakker geweest. Het is inmiddels 2 weken geleden en ons meisje slaapt van 19.00 tot 6.00 door! Halleluja! Ik kan me sinds lange tijd weer volledig geven in de opvoeding! Ik lach, spring en dans met mijn dochtertjes. Iets wat ik door mijn vermoeidheid al een tijdje miste. Fenna, bedankt! We zijn heel erg geholpen!
- Haelen - 21 april 2021
10

Fijn contact en waardevolle tips

Jaar geleden contact gezocht met Mirthe ivm niet doorslapen van m’n dochtertje van 1 jaar. Greg wat tips en handgrepen en na 4 dagen sliep ze door. Heel fijn. Nu een jaar laten wordt m’n dochtertje ineens rond 04.30u wakker en wil niet meer slapen. Opnieuw contact gezocht met Mirthe. Kreeg meteen antwoord en tips! We gaan er vanavond meteen mee aan de slag... heb er wel veel vertrouwen in!
- hank - 20 april 2021
10

Van 7x per nacht wakker tot doorslapen in 3 dagen!

Maxime heeft ons ontzettend goed geholpen met het doorslapen van onze dochter. De juiste tips en vooral ook vertrouwen. Na ruim 3maanden 7x per nacht wakker te hebben gelegen samen met de dochter dacht ik dat ze een lost case was wat betreft slapen, maar al na 3 dagen slaapt ze door. Er zijn wel wat traantjes bij komen kijken, maar het viel eigenlijk heel erg mee. Ze was vooral boos en doordat we de hele tijd bij haar waren was het ook voor ons te doen. Ik zou alleen willen dat ik er al eerder aan begonnen was:)
- Amsterdam - 20 april 2021
8

Onze nachtrust weer terug

Na 10 maanden werd onze dochter nog steeds vaak wakker in de nacht. Uiteindelijk het slaaptraject bij Fenna gevolgd. Een dagritme voor onze dochter gekregen en ze sliep gelijk beter!
- Enschede - 19 april 2021
10

rken!

We hebben een consult gehad bij Maxime en doormiddel van praktische tips hebben we na even aanpoten en volhouden onze slaap en avond terug! Wij zijn zo blij!!!
- Oosterhout gld - 19 april 2021
9

Early bird slaapgids werkt!

In alle eerlijkheid was ik in eerste instantie wat teleurgesteld over de inhoud van de gids, ik had veel meer pagina's verwacht. Echter, de dingen die er in staan slaan (blijkbaar) de spijker op zijn kop want sinds het toepassen van wat tips (vooral eerder naar bed!) voor onze dochter van 2 slaapt ze "uit" tot een uur of 07:00. En na maanden lang de ochtend te beginnen om 4/5uur voelt dat als een verademing.
- Rotterdam - 18 april 2021
8

Bizar hoe de voorbeeldroutine gids werkt

Vorige week via via op deze website terecht gekomen. Er zat hier weinig tot geen structuur in onze dag wat na 5 maanden zorgde voor chaos. Ook werd onze zoon nog best vaak wakker 's nachts. Op aanraden van een vriendin de slaapgids met voorbeeldroutines gekocht. Deze direct toegepast en binnen een week voelt het alsof we ons leven terug hebben. Niet alles gaat perfect maar de basis is er: dank, dank dank!!!
- Amsterdam - 18 april 2021
10

Zeer goed!!

Wij kwamen met Maxime in contact wegens het moeilijk slapen van ons zoontje. Hij wou enkel op of bij ons slapen. In bed sliep hij maximum 20 minuutjes en ook ‘s nachts lag hij continu op ons omdat hij anders niet wou slapen. Maxime gaf ons goede toepasbare tips die we stap voor stap hebben toegepast. Ze was steeds bereikbaar voor vragen of het bijsturen als er problemen of vragen waren. En met succes. Ons zoontje slaapt nu zelfstandig in, in zijn bedje. Doet mooie dutjes en ook ‘s nachts ligt hij rustig in bed. Ik kan Maxime alleen maar aanraden!!!
- Belgie - 16 april 2021
8

Het begin is er

Na lang twijfelen toch besloten om een telefonisch consult met een slaapcoach aan te vragen. Blij dat we de stap toch genomen hebben. Fenna gaf goede handvatten om mee aan de slag te gaan en onze baby van 10 maanden slaapt zowel overdag als 's nachts weer beter.
- ALPHEN AAN DEN RIJN - 16 april 2021
9

Heel blij mee!

Na 8 maanden niet doorslapen, veel opzoeken op internet en alles uitproberen uiteindelijk een telefonisch consult geboekt. Goede tips gekregen en een mooi ritme en aanpak waar we mee aan de slag konden. En met resultaat, na een paar nachten sliep onze zoon door! Wauw, dat hadden we nooit verwacht, maar wat is het heerlijk. Super geholpen door Anne. Bedankt!
- Zwolle - 13 april 2021
8

Een aanrader voor elke ouder!

Als beginnende ouders vonden wij het best zoeken naar wat werkt voor jouw baby. Hoelang kan hij het beste slapen? Hoelang moet ik hem wakker houden? We keken altijd wel naar onze baby en reageerde daar op, maar zo was elke dag verschillend en dat maakte het heel rommelig en eigenlijk wist niemand waar hij aan doet was. Daarnaast was het zelfstandig in slaap vallen een dingetje. Na ons telefonisch consult zijn we begonnen met het dagschema uit de slaapgids en dat bracht gelijk al zo’n verandering! Ons zoontje sliep ineens met gemak het aantal uren overdag die hij moest maken. We houden nu al een paar weken het dagschema aan en het geeft heel veel rust bij iedereen. Super fijn! Het zelfstandig in slaap vallen gaat ook telkens wat beter maar dat gaat stapje voor stapje. Maar ook daarvoor erg fijne tips gekregen!
- Amersfoort - 13 april 2021
8

Standaard vroeg wakker

Consult aangevraagd omdat onze dochter van 9 maanden standaard om 5 uur wakker werd al bijna 3 maanden lang . Met Fenna gesproken en gelijk met haar tips aan de gang gegaan. En dit werkt nu zo goed. Het is zo goed om even de routine te bespreken over je eigen kind. En opzoek te gaan naar een oplossing. Nu nog even de puntjes op de i en hopelijk zijn wij er dan! Onze dochter slaapt nu 12 uurtjes ipv 10/11uurtjes.
- Haarlem - 9 april 2021
9

Zo simpel kan het gewoon echt zijn

Na een hele makkelijke slaper, was ons tweede kindje een stuk lastiger. Rond 6 maanden oud zijn we ons toch maar eens gaan verdiepen in haar slaapritme en techniek. En wat kunnen wij als ouders hiermee..... We hebben onze bijbel gevonden, de slaapgidsen spelen zo goed in op de behoeften en met de tips en tricks die werden gegeven verbeterden onze nachten enorm! Maar de uitleg over de chairmethode deed het hem. Met wallen op de knieeen. Nog een dosis doorzettingsvermogen gevonden en ja hoor ook dit werkte als een trein. En toch nu ons meisje 1 jaar oud is werd ze altijd wakker tussen 2 en 3 snachts. Krijg er nog kippenvel van haha.... het gevoel bekroop ons dat wij niet perse iets fout deden, maar over het hoofd zagen. En daar zat ik dan een digitaal bakje koffie met Fenna te drinken. Binnen 20 min waren we klaar. Wat een ontzettend fijn gesprek, haar plan werkt als een trein. Soms kan het gewoon heel simpel zijn, in de middag 30 min langer laten liggen. Fenna, de volgende keer doe ik stiekem een wijntje in mijn koffiekop, want we slapen nu al 2 weken door en daar mag op geproost worden vind ik! Jullie simpele basis was al een uitkomst, maar het consult was onze kers op de taart!
- Mildam - 8 april 2021
9

Hadden we het maar eerder gedaan!

Onze zoon was een hele onrustige slaper in de avond en nacht. 7 a 8x opstaan was een gewoonte geworden. Het lukte ons niet om een goed ritme voor hem te vinden. Daar waar we voor onze eerste zoon al heel snel een fijn ritme hadden gevonden, lukte het nu maar niet. Van alles geprobeerd maar op een gegeven moment hadden we (met 7 maanden) het idee dat we alles hadden geprobeerd, beiden doodmoe en geen idee wat verder nog te doen. Inmiddels probeerden we aan het idee te wennen dat dit het was, we voorlopig geen avonden meer voor onszelf hadden en dat de gebroken nachten nog wel even zouden duren. Uiteindelijk ervoor gekozen om een kinderslaapcoach te benaderen. Ik vol goede hoop, mijn partner wat sceptisch. Super fijn gesprek gehad met Anne en een aantal (relatief simpele) adviezen gehad. We zijn die avond meteen aan de slag gegaan. Die eerste nacht verliep erg onrustig, maar was nodig om het bestaande patroon te doorbreken. De tweede avond sliep onze zoon van 19-06.30u aan één stuk door! We zijn inmiddels 3 weken verder na het eerste consult en onze zoon slaapt nu van 18.30-06.30. Ook overdag verlopen de slaapjes erg goed en gestructureerd. Onze kleine man is zelf ook niet meer vermoeid en heel vrolijk. De rust is weer terug in ons gezin! Heel fijn dat we ons consult konden opsplitsen in twee zoom sessies, tussentijds nog per mail vragen mochten stellen en er zelfs nog ruimte was om geadviseerd te worden over onze peuter. Net als alle ouders roepen wij nu ook heel hard “hadden we dit maar eerder gedaan!”
- Utrecht - 6 april 2021
172 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
 
 
 

Volg ons op social media voor dagelijks tips en adviezen

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bankcontact
  • PayPal
  • Visa
  • MasterCard
GRATIS SLAAPGIDS