TOG WAARDEN


Het is belangrijk dat je je baby niet te warm én niet te koud aankleed. VOuders zijn vaak bang dat hun baby het te koud heeft en stoppen hun baby dan extra goed in. Dit kan gevaarlijk zijn omdat pasgeboren baby's zelf nog niet goed hun eigen lichaamstemperatuur kunnen reguleren. Of anders gezegd: Baby's kunnen de warmte nog niet zo goed kwijt. Het is dus belangrijk dat je je pasgeboren baby niet té warm aankleed. Maar, wat is dan te warm? Vragen veel ouders zich terecht af. Hierbij kunnen TOG waarden je wellicht helpen. TOG waarden helpen je om een betere inschatting te maken. Wat zijn TOG waarden en waarvoor kun je deze waardes gebruiken? Een TOG waarde geeft aan hoe warm een product is. Hoe hoger de TOG waarde hoe warmer het product. En hoe lager de TOG waarde hoe luchter het product is. Veel baby kleding werken met TOG waarden. De TOG waarde kun je of in de kleding zelf vinden of op de website van het merk. TOG waarden is een puntensysteem voor de isolerende kwaliteit van bed textiel. Hoe kouder de omgeving is, des te hoger de TOG-waarde mag zijn. En omgekeerd: hoe warmer de slaapkamer, des te minder TOG je nodig hebt.

Slaaptipsvoorbabys.nl hecht veel waarde aan de gegevens die wij via de website verstrekken. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze inhoud neem dan contact met ons op.

MENU

SLAAPTIPSVOORBABYS.NL

Slaaptipsvoorbabys.nl wil (aanstaande) ouders informeren over het slaapgedrag van baby's, peuters en kleuters met als doel om meer (nacht) rust te creëren.

QUICK LINKS

  • Instagram slaaptipsvoorbabys.nl
  • Facebook slaaptipsvoorbabys.nl
  • YouTube slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl © 2020

Slaaptipsvoorbabys.nl logo
  • Slaaptipsvoorbabys.nl Instagram
  • Slaaptipsvoorbabys.nl Facebook
  • Slaaptipsvoorbabys.nl Youtube
0