OVER ONS

SLAAPTIPSVOORBABYS.NL

Waarom slaapt de ene baby als een roos terwijl de andere baby de hele nacht wakker ligt? En hoe kan het dat een peuter die voorheen altijd goed sliep opeens een nachtbraker is geworden? Is dit een kwestie van geluk? Of spelen er andere factoren mee?

Dit vroeg oprichter Myrthe zichzelf af tijdens haar eigen zwangerschap. Het verbaasde haar hoe weinig informatie er wordt gedeeld over het slaapgedrag van baby's. Dit terwijl voldoende slaap enorm belangrijk is, voor ouder én kind.

Slaaptipsvoorbabys.nl wil (aanstaande) ouders informeren over het slaapgedrag van baby's, peuters en kleuters met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Informeren doen wij gratis via de artikelen op de website, onze gratis slaapgids en door content op social media te delen. Daarnaast bieden wij betaalde diensten aan in de vorm van telefonische consults, webinars en digitale slaapgidsen. Ook verkopen wij inmiddels (slaap)producten via onze shop.

Wij willen onze diensten en producten continue verbeteren en hechten veel waarde aan feedback. 

Liefs, 

Het team van slaaptipsvoorbabys.nl

slaaptipsvoorbabys - myrthe stapper

TEAM

Myrthe stapper(31) is moeder, gecertificeerd kinderslaapcoach en oprichter van slaaptipsvoorbabys.nl 

" Het is mijn passie om ouders meer te leren over het slaapgedrag van baby's zodat zij beter slapen én meer kunnen genieten van het ouderschap. Dit doe ik met de kennis van een kinderslaapcoach en met het hart van een moeder."

 

MENU

SLAAPTIPSVOORBABYS.NL

Slaaptipsvoorbabys.nl wil (aanstaande) ouders informeren over het slaapgedrag van baby's, peuters en kleuters met als doel om meer (nacht) rust te creëren.

QUICK LINKS

  • Instagram slaaptipsvoorbabys.nl
  • Facebook slaaptipsvoorbabys.nl
  • YouTube slaaptipsvoorbabys.nl

Slaaptipsvoorbabys.nl © 2020

Slaaptipsvoorbabys.nl logo
  • Slaaptipsvoorbabys.nl Instagram
  • Slaaptipsvoorbabys.nl Facebook
  • Slaaptipsvoorbabys.nl Youtube
0